تأثیر مثبت غیر یهودی بر ماسون ها
گرچه عرفان ماسونی قطعاً از سرچشمه های مسیحی آمده است، باید پرسید فراماسونری مسیحی واقعاً چگونه است. اطلاعات زیادی درباره این موضوع وجود دارد اما دو نکته خاص از نظر من به عنوان یک یهودی، جالبتر از همه است. نکته اول آن است که در هيچيك از مراسم و دعاهای ماسونی هیچ ذکری از نام عیسی مسیح نمي شود. در هیچ گروه مسیحی چنین چیزی را نمی توان مشاهده کرد.
نکته جالب دوم آن است که یک ماسون مشهور آمریکایی، انجیل های مسیحی را طوری بازنویسی کرد که جنبههای خاصی از زندگی عیسی از آنها حذف شد و اصول اخلاقی که همه اساتید معتقدند عیسی از يك خاخام تلمودی اخذ کرده بود بر جا ماند. این آمریکایی معروف یکی از امضاکنندگان اعلامية استقلال آمریکا بود که سومین رئیس جمهور ایالات متحده شد. من درباره توماس جفرسون صحبت میکنم، مردی که اعلامیه استقلال را تدوین کرد و نوشت و به این ترتیب بنیان فلسفی ایالات متحده را گذاشت. به نظر من چنین می آید که جفرسون تلاش داشت که چیزی را خلق کند که در یهودیت به عنوان یک کشور «غیر یهودیان خوب» شناخته می شود. این عبارت توصیف گر کسانی است که بر اساس فرامین خداوند که به نسل حضرت نوح پس از طوفان بزرگ نازل شد زندگی می کنند.
در سنت یهودی، این «غیر یهودیان خوب» را «نوحی» مي نامند (بنی نوح در زبان عبری) زیرا آنها می خواستند بر اساس هفت اصل فراگیر شریعت معنوی که در اصل بر نوح و پسران او نازل شد زندگی کنند.
بعداً در کوه سینا (طور سینا) خداوند این هفت اصل را بر بنی اسرائیل باردیگر فرو فرستاد و فرمان داد که همه بشریت آن اصول را رعایت کنند.
آنچه که ما شاهد هستیم این است که ایالات متحده آمریکا بر اساس این هفت اصل معنویت فراگیر بنیان گذاشته شد. این هفت اصل عبارتند از :
1- از شرک و بت پرستی دوری کنید،
2- از کفر دوری کنید،
3- اخلاق را بر پا دارید،
4- قتل نکنید،
5- دزدی نکنید،
6- خون نخورید،
7- عدالت ورزید. (13)
رابطه بین ماسون ها و هفت اصل فراگیر به هیچ وجه اتفاقی نیست که فقط من مشاهده کرده باشم. بر اساس کتاب معتبر «تاریخ فراماسونری» نوشته آلبرت مکی (Albert Mackey)، نویسندگان ماسونی از 1723 مشخصاً درباره این رابطه مطالبی نوشتهاند. در صفحه 410 این کتاب بسیار روشنگر، مکی جمله زیر را از یک کتاب ماسونی قدیمی به نام «قوانین یا الزامات تدوین شده توسط شاهزاده ادوین برای برادران ماسونیاش» نقل می کند:
«اولین الزام آن است که شما باید صمیمانه به خداوند احترام بگذارید و از قوانین نوحیها اطاعت کنید زیرا اینها قوانینی الهی است که باید در همه جهان مراعات شود.»
مکی می گوید (صفحه 411): «این یعنی آنكه تنها قوانین برحق که یک فراماسون باید اطاعت کند، آنهایی است که در مجمع القوانین منتسب به نوح آمده است.»
ممکن است تصور شود که شاید در اینجا برخی احکام دیگر نوح مورد بحث است. اما مکی کاملاً روشن میسازد که او و نویسندگان ماسونی قبل از او، مشخصاً درباره هفت اصل فراگیر، آنچنان که در سنت یهود وارد شده است بحث می کنند. یک نویسنده ماسونی تا آنجا پیش می رود که ادعا میکند نوح اولین فراماسون بر اساس برخی روایت های قدیمی است.
مکی این را نیز روشن می کند که ماسون ها به شدت تحت تأثیر آموزش های یهودی بنینوح (غیر یهودیان خوب) بوده اند. جای شگفتی نیست که ماسون ها شاگردان مکتب کابالا بوده اند که یک راه موفق و عالی برای غیر یهودیان خوب است. آن چنان که نشان داده شده،آثار کابالایی به صورت ترجمه در دسترس این اشخاص از قرن 16 بودهاست.
علاقه ماسونی به قوانین نوحی همچنین توضیح می دهد که چرا کلیسا این قدر شديد با آنها مخالف بوده است. هر چه باشد، اولین قانون نوحی، شرک را ممنوع می کند. هر نیایشی به جز به درگاه خداوند خالق یکتا شرک محسوب میشود. (14)
به این ترتیب ایالات متحده بزرگترین دستاورد سیاسی بشریت پیش از ظهور منجی موعود تلقی شده است. (15)
در واقع، اخیراً هفت اصل فوق به طور رسمی توسط کنگره ایالات متحده به رسمیت شناخته شده است. حکومت ایالات متحده در یک بیانیه کنگره، هفت اصل فراگیر را «بستر جامعه از ابتدای تمدن» اعلام کرده است. این بیانیه توسط رئیس جمهور وقت، جرج بوش پدر در 20 مارس 1991 امضاء شده است. به عنوان شاگردان مکتب کابالا، ماسون ها طبعاً در معرض تعالیم پیامبرگونه درباره زندگی و آزادی و جستجوی سعادت بودهاند. این نیز جای شگفتی ندارد که این کلمات به اعلامیه استقلال آمریکا و به بافت این کشور راه پیدا کرده است.
اما ماسون ها نفوذ خود را به کلمات و یا مفاهیم ساده محدود نکرده اند. مُهر نمایشگر ایالات متحده که پشت هر اسکناس یک دلاری این کشور یافت میشود پر از نمادهای ماسونی بر اساس درک کابالایی است. مروری بر این نمادها به وضوح این موضوع را ثابت می کند.
مُهر بزرگ ایالات متحده
مهمترین ویژگی مُهر بزرگ ایالات متحده نمایش مداوم تصاویر در مجموعه های 13تایی است. همه می دانند که در ابتدا 13 مهاجرنشین به یکدیگر پیوستند تا ایالات متحده را شکل دهند. اما فقط کسانی که با علم اعداد یهودی آشنا هستند می دانند که اهمیت عدد 13 چیست. در واقع بنیان گذاران آمریکا این اهمیت را می شناختند و این به هیچ وجه تصادفی نبوده که تعداد ایالات اولیه 13 بود.
در اینجا بحث کوتاهی در علم اعداد لازم است. در زبان عبری، مجموعه اعداد و حروف بر خلاف زبان انگلیسی از یکدیگر جدا نیستند. پس اگر در انگلیسی ما اعداد 1،2 و3 را میشماریم و حروف A،B وC را میخوانیم، در عبری اعداد همان حروف هستند. پس «الف» 1 است، «ب» 2 است (16) و … بر اساس سنت توراتی باستانی، کل تورات یک رمز عددی است که باید انتظار کشید از طریق خواندن هر یک از کلمات به شکل عددی و کشف الگوهای عددی آن رمز گشایی شود. (17)
بنابراین اعداد عبری اهمیت فراوان دارند. آنها بر خلاف انگلیسی بدون معنا نیستند. 13 معادل عددی واژه عبری «احد» است که در فصل تثنیه 6:4 به عنوان یک و یکتا به کار رفته است، آنجا که اعلام میکند ملت یهود تعهد جاودان دارند: «ای بنی اسرائیل بشنوید که خداوند ما، سرور ما یکتا (احد) است». همچنین این مقدار عددی واژه عبری معادل عشق است. (18)
آمریکا در 4 ژوئیه بنیان گذاشته شد که در زبان انگلیسی واژه های نشانگر این تاریخ (July the Fourth)13حرف دارند. سالی که این کشور بنیان گذاشته شد سال 76 در قرن 18 بود و جمع دو عدد 7 و 6، سيزده میشود. جرج واشنگتن و 12 ژنرال او ماسون بودند (13 نفر).
یک نکته جالب در ستاره بینی آن است که وقتی اعلامیه استقلال امضاء شد و این کشور جدید بوجود آمد، خورشید 13 درجه در برج سرطان بود. و اوج طالع 13 درجه در برج عقرب بود.
پس می بینیم که 13 مکرراً پیدا می شود اما هیچ جا اهمیت آن بیش از وقتی که آن را در مُهر بزرگ می یابیم نیست.
به دقت به مُهر بزرگ بنگرید و ببینید چند عدد 13 را میتوانید بیابید. در پنجه راست عقاب 13 برگ و 13 دانه (زیتون) وجود دارد. 13+13 معادل 26 است که مقدار عددی نام خداوند، یَهُوَهْ است که در آن حروف عبری «ي» معادل 10؛ «ﻫ » معادل 5، «و» معادل 6 و «ﻫ » معادل 5 است.
13 تیر در پنجه چپ عقاب قرار دارد. با عدد 26 در پنجه راست و عدد 13 در پنجه چپ، به نظر میرسد یک پیام مخفی یهودی در مُهر بزرگ آمریکا نهاده شده است که بر اساس آن «خداوند یکتا است» (تثنیه 6:4) که در آن Lord (خداوند) معادل 26 و One (يكتا) معادل 13 است.
بال راست عقاب دارای 32 پر است. این عدد اهمیت کابالایی زیادی دارد. اولین حرف تورات (پنج فصل ابتداي عهد عتيق منسوب به حضرت موسی است) با حرف عبری «ب» شروع میشود که معادل 2 است. آخرین حرف تورات «ل» و معادل 30 است. جمع 30 و 2 میشود 32. اين عدد مقدار عددی واژه عبری قلب است.
در متن کابالایی باستانی موسوم به سِفِر یتزیرا (کتاب آفرینش) آمده است که خداوند کائنات را با استفاده از 32 راه خارقالعاده عقل خلق کرد. این 32 راه چیزی به جز 10 حوزه تجلی الهی + 22 حرف الفبای عبری نیست. اینها «قلب» (32) کائنات و کشور آمریکا هستند.
در بال چپ عقاب 33 پر وجود دارد. 33 عدد مهمی برای ماسونها است. بالاترین رتبه سلسله مراتب آنها، رتبه 33 است. جمع تعداد پرها عدد 65 میشود. این نیز پیامي یهودی است براي نام ديگر خداوند. در تورات و به ویژه در دعاهای یهودی، خداوند همیشه با کلمه «آدُنَیْ» نامیده میشود. این واژه در عبری از لحاظ عددی معادل 65 است. «ا» معادل 1، «د» معادل 4، «ن» معادل 50 و «ی» معادل 10 است.
این ها تنها نمادهای یهودی در مُهر بزرگ نیست. در بالای سر عقابها یک گروه متشکل از 13 ستاره وجود دارد. نماد 13 را قبل از این شناختیم. اما دقت کنید که 13 ستاره به شکل يك ستارة داوود شش پر چیده شدهاند. ستارهها در ردیفهای 1، 4، 3، 4 و 1 تایی کنار هم قرار گرفته اند.
حتی جمله لاتین «E Pluribus Unum» با 13 حرف نوشته میشود. (اين جمله بالاي سر عقاب آمده و يعني «وحدت همه تحت يكي» .)
اهمیت کابالایی این نمادهای ماسونی را نمیتوان انکار کرد. اما در پشت مُهر بزرگ اسرار بزرگتر و ظریفتری قرار دارد.
نشان ایالات متحده با ارجاعات ماسونی به مقدار عددی عبری برای «یکتا» پر شده است که آنان از طریق آن وحدت خود را نشان می دادند.
نویسنده: خاخام آریل بار صادوک
ترجمه از متن اصلي: محمد احمدي
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
13- در طور سينا، «ده فرمان» از جانب خداوند به حضرت موسی عليه السّلام وحی شد و معلوم نيست كه چگونه نويسنده آنها را با 7 اصل مورد نظرش مربوط می كند. اما به هر حال در ده فرمان حضرت موسی آمده است: 1- من هستم خدای تو؛ 2- شرك نورزيد؛ 3- نام خدا را به باطل مبريد؛ 4- روز شنبه را نگه داريد؛ 5- پدر و مادر خود را احترام كنيد؛ 6- قتل مكن؛ 7- زنا مكن؛ 8- دزدی مكن؛ 9- بر همسايه شهادت دروغ مده؛ 10- به دارايی و ناموس همسايه دروغ مورز (به نقل از تاريخ يهود ايران؛ حبيب لوی). ملاحظه می شود كه دستور «زنا مكن» در ده فرمان هست ولی در هفت دستور مورد نظر نويسنده نيست. چرا ماسون های تحت تأثير كابالا اين دستور را نياورده اند؟ آيا برای آنها محكوميت زنا كردن قابل تبعيت نيست؟ يا اهميتی ندارد؟ يا شايد اين دستورات را يهوديان كابالايی برای فراماسون ها به این شکل تدوين كرده اند تا اتهام اتصال ماسون ها به يهوديان تا حدودی بی اعتبار شود؟
14- با اينكه آقای خاخام قبلاً گفته بود كه «عرفان ماسونی قطعاً از سرچشمه های مسيحی آمده است»، در اينجا با اشاره ضمنی به تثليث و شرك مسيحی، علّت خصومت مسيحيان را مخالفت توحيدی ماسون ها با شرك مسيحی می داند. اولاً ماسونها مثل كاباليست ها، خدا و حقيقت و ماده و انسان را يكی می دانند و به اين «وحدت وجود» می گويند. ثانياً كليسا برای مردود و مطرود شمردن فراماسون ها به صراحت می گويد آنها بدعت گذار يا كافرند (نه مشرك) و چون به حضرت عيسی اهانت می كنند، از جانب كليسا مورد غضبند. ثالثاً اين اتهام را به يهوديان هم می زنند و لذا فراماسونها را هم پيمان يهوديان و هر دو را از ياران شيطان می دانند.
البته پروتستان ها در اين زمينه هيچ همراهی با كليسای كاتوليك ندارند و حتی با فراماسون ها و يهوديان همدلند. آمريكايی ها اكثراً پروتستانند و در ميان رؤسای جمهوری آمريكا، فقط جان اف كندی كاتوليك بود كه او را هم كشتند. انگليس و سایر كشورهای آنگلوساكسون شامل آمريكا، كانادا، استراليا و … که مستعمره های سابق انگليس بوده اند، اغلب از نژاد آنگلوساكسون، پیرو دين پروتستان و دارای نظام سرمايه داری ربوی يهودی هستند و همراه و همدل و طرفدار يهوديان و اسرائيل اند و لذا مركز اصلی ماسون ها هستند. برای ارتباط مسيحيت با ماسونيسم، به كتاب فراماسونری شابو كه قبلاً مشخصاتش را ذكر كرديم، رجوع شود.
15- اين مطلبی است كه در كتابهای مربوط به مسيحيت صهيونی و نومحافظه كاران و مذهب پروتستان به ويژه در دوران بوش پسر به تفصيل توضيح داده شده است.
16- يعنی همان حساب ابجد. حروف: ابجد (به ترتیب معادل 1 و 2 و 3 و 4)، هوز (معادل 5 و 6 و 7)، حطی (معادل 8 و 9 و 10)، کلمن (معادل 20 و 30 و 40 و 50) تا آخر، مشابه حروف عبری است. حروف الفبای معمول عربی و فارسی ترتيب ديگر دارند.
17- هم چنين توجه شود به رمزهای عددی شابك ها و كامپيوتر و تصاوير نمايشگر عدد- حرف، و امثال آن.
18- توجه به اينكه «احد» و «عشق» چقدر در فرهنگ يهودی جايگاه دارد، نيز مفيد است. در تورات، خدای يهوه، چهره ای انسانی دارد كه با يعقوب كشتی می گيرد و نمی تواند او را بر زمين بزند. یهوه انتقام گير است، حسود است، كينه توز است، و … از سوی دیگر، عشق اساساً در فرهنگ يهودی، رنگ مادی و دنيايی دارد و آن عشق عارفانه كه ما در اسلام می شناسيم، هرگز در فرهنگ يهودی سابقه و نمونه ای ندارد. عشق يهودی يعنی علاقه بين زن و مرد؛ و وقتی به كابالا می رسيم اساساً و عميقاً جنسی می شود، به طوری كه در بيان كابالا، رابطه جنسی زن و مرد نوعی نيايش است كه در اوج لذّت آن، رابطه با خدا برقرار می شود. فرويد نظريه پرداز مدرن اين رابطه نيز يك كاباليست است. رجوع شود به دايرة المعارف يهود، يهوديت و صهيونيسم نوشته عبدالوهاب المسيري؛ هشت جلد رحلي؛ با استفاده از راهنمای مقالات در جلد هشتم. نيز كتاب «نردبانی به آسمان» نوشته نويسنده زن يهودی ايرانی، شهيندخت دقيقيان كه كتابش مورد استقبال يهوديان قرار گرفت؛ نشر ويدا؛ چاپ اول؛ سال 1379؛ قطع وزيري؛ 444 صفحه. او در صفحات 347 تا 402 به تفصيل درباره قبالا بحث می كند و در صفحه 370 می نويسد: ده سفيرای جلوه الهی را «منطبق با بدن انسان» دانسته اند؛ سفيرای نهمين آلت تناسلی است و دهمی، همراهی زن و مرد در ساختن انسان كامل است؛ و در صفحه 371: «يكی ديگر از نمادپردازی ها پيرامون نظريه سفيروت، نماد آميزش زن و مرد است.» كتاب «رمز داوينچی» نوشته دن براون و فيلم «چشمان تمام بسته» ساخته استانلی كوبريك هم به اين موضوع به وضوح اشاره می کنند.
ثبت دیدگاه