حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 11 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1231 تعداد نوشته های امروز : 0×

تازه ترین مطالب

08 خرداد 1391 - 9:22
شناسه : 889
بازدید 278
7

همایش‌اعضای‌جمعیت‌حامیان‌آزادی‌قدس‌شریف با عنوان “نسیم قدس”،‌ پنج‌شنبه ‌4 ‌خرداد‌ 1391/ 2‌رجب‌1433، در‌فرهنگسرای انقلاب اسلامی برگزار شد.

ارسال توسط :
پ
پ

همایش‌ اعضای‌جمعیت‌حامیان‌آزادی‌قدس‌شریف با عنوان “نسیم قدس”،‌ پنج‌شنبه ‌4 ‌خرداد‌ 1391/ 2‌رجب‌1433، در‌فرهنگسرای انقلاب اسلامی برگزار شد.
در‌ این همایش، اعضای جمعیت‌حامیان‌آزادی‌قدس‌شریف در‌ سطح‌ استان تهران، حضور و مشارکت داشتند.

همایش رأس ساعت ‌14:45 دقیقه با تلاوت‌ آیاتی از کلام‌الله مجید از سوی آقای جعفرزاده، قاری معروف قرآن آغاز و به دنبال آن، سرود جمهوری اسلامی ایران، پخش گردید.
پس از برنامه افتتاحیه آقای سیاوش‌رحمانی دبیر همایش، با یادآوری مناسبت‌های مهم این ایّام، از جمله روز معلم و سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری،«یوم النکبة» شصت و چهارمین سالروز اشغال سرزمین فلسطین و اعلام موجودیت رژیم جعلی اسرائیل، نیز سوم خرداد(حماسه آزادسازی خرمشهر) و همچنین سالروز رحلت امام‌خمینی بزرگ پرچمدار نهضت بیداری اسلامی، به اهمّیّت؛ ضرورت و اهداف این نشست اشاره کرد.
ایشان بررسی، ارزیابی و جمع‌بندی برنامه‌ها، فعالیت‌ها و عملکرد جمعیّت‌حامیان‌آزادی‌قدس‌شریف را از جمله اهداف این همایش اعلام و از اعضای جمعیت‌حامیان‌آزادی‌قدس در سطح استان تهران که در این نشست حضور داشتند دعوت کرد تا با ارائه نظر، انتقاد و یا هرگونه طرح، برنامه و پیشنهاد خود، نقش فعّال و مؤثّر در این نشست ایفا کنند.
پس از اعلام برنامه‌های همایش از سوی دبیر همایش، آقای محمدتقی تقی‌پور دبیرکل جمعیت‌حامیان آزادی‌قدس‌شریف سخنرانی خود را آغاز کرد.
ایشان پس از یادآوری مناسبت‌های مهم این روزها و ضرورت گردهم‌آیی اعضای جمعیت‌حامیان‌آزادی قدس‌شریف در این ایّام، انقلاب اسلامی را بزرگترین رویداد تاریخی سده‌های اخیر برشمرد که معادلات جهانی و منطقه‌ای را به نفع امت اسلامی و جهان‌ اسلام و علیه نظام‌ سلطه جهانی و قدرت‌های چپاولگر بین‌المللی بر هم زد.
آقای تقی‌پور گفت: اهداف و مطامع صهیونیسم و رژیم جعلی و غاصب اسرائیل با مصالح و موقعیّت سلطنت پهلوی، آن چنان پیوند و گره خورده بود که سرزمین ایران را به پایگاه صهیونیسم در منطقه تبدیل کرده بود؛ به طوری که امام خمینی از همان آغاز نهضت اسلامی، نوک پیکان مبارزه را به سمت صهیونیسم، یهود و اسرائیل نشانه گرفت و فرمود:«حالا خطر بر اسلام وارد شده است و آن خطر یهود است.»
آقای تقی‌پور با اشاره به سیطره اشخاص و کانون‌های یهودی و صهیونیستی در ایران عصر پهلوی افزود:
هزاران یهودی، فراماسون و بهایی کارگزاران اصلی دستگاه سلطنت پهلوی بودند که نه فقط زمینه‌های ارتباط بین رژیم‌پهلوی و دولت غاصب اسرائیل را فراهم، بلکه ایران را به جولانگاه مأموران اسرائیلی تبدیل کرده بودند، آن‌چنان که موساد در سه منطقه شمال، شمال غرب و جنوب کشور ایران پایگاه برون مرزی ایجاد کرده بود و از طریق آن صدها مأمور و جاسوس خود را برای عملیات جاسوسی به کشورهای مختلف عربی و اسلامی اعزام می کرد.
ایشان سقوط سلطنت پهلوی و پیروزی انقلاب اسلامی را به معنی برچیده شدن و انهدام پایگاه‌های صهیونیسم در ایران و منطقه خاورمیانه اسلامی برشمرد و در ادامه به سلسله توطئه‌ها و دسیسه‌های کانون‌های صهیونیستی و نظام سلطه جهانی علیه انقلاب اسلامی مردم ایران اشاره کرد.

آقای تقی‌پور در ادامه به جایگاه ایران اسلامی و مردم مسلمان ایران در نقشه سیاسی جهان، طی سال‌های اخیر، به خصوص گسترش امواج بیداری از آمریکا تا اروپا و به ویژه بیدارای مسلمانان در کشورهای اسلامی اشاره و سپس به دیدگاه‌ها و رهنمودهای حضرت آیت‌الله‌العظمی‌خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب درباره سیطره شیطانی شبکه صهیونیستی بر آمریکا و اروپا، تصریح و افزودند که ایشان فرمودند:«دنیا در حال یک پیچ تاریخی است. ملت عزیز ما، ملت‌های مسلمان، امت عظیم اسلامی، می‌توانند نقش ایفا کنند.»
«دنیا جریان دیگری پیدا کرده است.[…] نقطه کانونی و مرکزی این حرکت، جمهوری اسلامی است.»
آقای تقی‌پور در پایان این بخش از سخنرانی افزودند: ضروری و حائز اهمیّت است که هر یک از ما به عنوان یک مسلمان ایرانی و یک شهروند جمهوری اسلامی نسبت به تکلیف خود شناخت لازم را پیدا و به آن عمل کنیم.
دبیرکل جمعیت‌حامیان‌آزادی‌قدس‌شریف در بخش پایانی سخنرانی خود، به تاریخچه،‌ اهداف ‌و چگونگی‌ تأسیس این جمعیت از سوی جمعی از نویسندگان، پژوهشگران و اهل قلم اشاره و محور فعالیّت‌های این سازمان مردم نهاد را مورد بحث قرار دادند.
آقای تقی‌پور گفت: این جمعیت هم‌اکنون حدود سه هزار عضو در ‌31 استان کشور دارد که برای تمام این اعضا، محصولات فرهنگی جمعیت به صورت رایگان ارسال می‌شود.
طی ده‌سال گذشته، ده‌ها نوع از محصولات فرهنگی جمعیت یا محصولات فرهنگی مناسب مورد تائید جمعیت، شامل کتاب، نشریه، نقشه، نرم افزارهای صوتی و تصویری مرتبط با موضوع فعالیت این نهاد برای اعضا ارسال شده است.
برگزاری‌ دوره‌های‌ صهیونیسم‌شناسی‌ در‌ دانشگاه‌‌های‌ مختلف‌ کشور،‌ سایت‌ جمعیت ‌www.hamyanequds.ir انتشار‌ نشریه نسیم‌قدس به عنوان تنها نشریه تخصصی در حوزه مباحث صهیونیسم و فلسطین از دیگر فعالیت‌های جمعیت‌حامیان‌آزادی‌قدس‌شریف است که آقای تقی‌پور به آن اشاره کردند.
دبیرکل جمعیت در خاتمه، استمرار و تداوم فعالیت و به خصوص تقویت، توسعه و ارتقای برنامه‌های جمعیت را در گرو یاری و همکاری همه اعضای جمعیت در سراسر کشور دانست و به صراحت اعلام و درخواست کرد که همه برادران و خواهران عضو جمعیت‌حامیان‌آزادی‌قدس‌شریف، در حد مقدور و امکان، از توان و ظرفیت خود در بخش‌های مختلف علمی، فکری، مطالعاتی و پژوهشی، هنری، فنی و نیز مالی به کمک و یاری این سازمان مردم نهاد بشتابند و برادران خود را در هیأت مؤسس و هیأت مدیره یاری دهند.
سخنران بعدی همایش، جناب آقای شمس الدّین رحمانی از اعضای هیأت مدیره جمعیت‌حامیان‌آزادی قدس شریف بودند که سخنان خود را با موضوع «سوم خرداد» آغاز کردند.
ایشان سوم‌خرداد را سرآغاز‌ سلسله رویدادها‌ و‌ تحولات‌ در ایران و منطقه و بلکه جهان برشمردند و افزودند:
سوم خرداد 1361 نقطه عطف جنگ تحمیلی است و حادثه‌ای بسیار مهم در دفاع هشت‌ساله و در جریان انقلاب اسلامی ایران است.
خرمشهر هم از نظر اهمیّت استراتژیک و هم به عنوان مرکز خوزستان و منابع نفت جنوب در تهاجم ابتدایی، صدام و بعثی‌ها به سراغ آن رفتند و در آزادسازی آن‌هم شدیدترین لطمه به برنامه غرب و صهیونیسم در محو و نابودی انقلاب خورد. آزادسازی خرمشهر نشان داد که انقلاب اسلامی ایران با نیروی نظامی، قابل شکستن نیست و لذا غربی‌ها به فکر تدابیر دیگری هم افتادند.

آقای رحمانی پس از اشاره به سلسله تحرکات و تکاپوی توطئه‌آمیز قدرت‌ها و کانون‌های ذی‌نفوذ قدرت در جهان، پس از آزادسازی خرمشهر اضافه کردند:
محاصره اقتصادی؛ تشکیل صندوق بین‌المللی پول برای کنترل اقتصاد منطقه و جهان با ترویج مواد مخدر و خصوصاً در افغانستان؛ ترویج اندیشه‌های معارض با تفکرات دینی، ترویج عرفان‌های بدلی مثل داستان‌های پائلوکوئیلو ـ که شریک نظام جهانی و پای ثابت کنفرانس داووس است ـ ترویج فلسفه در حد و اندازه‌ای که اعتقادات دینی را متزلزل کند؛ ساختن فیلم‌های آخرالزّمانی که هم نوعی شباهت و اشتراک با اعتقادات شیعیان داشته باشد و هم جزو آرزوهای پروتستانها باشد و هم در اصل، برنامة آینده‌سازی جهودان صهیونیست باشد؛ ترویج شیطان پرستی؛ ترویج فساد اخلاقی در همه ابعاد و اندازه‌های آن؛ و غیره و غیره که تمامی موارد ذکر شده گر چه در طول تاریخ و خصوصاً در قرن بیستم از ابزارهای غرب صهیونیست بوده است اما با دلائل و مستندات واضح، خصوصاً بعد از سال ‌1982‌میلادی‌=‌1361 هجری شمسی به شدت و به طور مستمر دنبال شده است.
عضو هیأت مدیره جمعیت حامیان آزادی قدس شریف در پایان سخنان خود افزودند:
شناخت این موارد می‌تواند ارزش و اهمیّت و عمق انقلاب اسلامی را بیشتر بشناساند.
برنامه پایانی نسیم قدس، نمایش، نقد و بررسی فیلم از سوی آقای دکتر سیدمحمدکاظم احمدی بود. فیلم اول«تولد اسرائیل» نام داشت که برای حضار به نمایش درآمد.
در این فیلم مستند، ماجرای اشغال فلسطین از سوی انگلستان در جنگ جهانی اول، کوچ و انتقال یهودیان نقاط مختلف جهان به سرزمین فلسطین، پایداری و مقاومت فلسطینیان در برابر اشغالگران انگلیسی و یهودی (از حاج امین‌الحسینی تا شهید شیخ‌عزالدّین قسام و…)، تقسیم فلسطین، نبرد و ایستادگی بی امان مردم فلسطین برای دفاع و حراست از خانه و سرزمین خود، جنایات وحشتناک مهاجمان اشغالگر یهودی، چگونگی تأسیس رژیم جعلی‌اسرائیل و تقابل اول آن رژیم با فلسطینیان و برخی کشورهای عربی و اسلامی و… به تصویر کشیده است.
کارگردان این فیلم اگر چه نخواسته و نتوانسته عمق، ابعاد و دامنه جنایات و ددمنشی‌های اشغالگران یهودی را در فلسطین ثبت و ضبط و ارائه کند، اما اعتراف تهیه کنندگان یهودی و انگلیسی(B.B.C) به همین مقدار و اندازه، خود سند گویایی برای بینندگان است تا در این باره به ارزیابی و قضاوت بنشینند.
البته نقد و تحلیل ارزشمند جناب آقای دکتر سیدکاظم احمدی درباره فیلم محتوا و پیام آن، روشنگری و جذابیت خاصی برای حاضران داشت.
فیلم مستند دوم به نمایش درآمده در همایش یاد شده، «پست بازرسی» نام داشت که آن هم از سوی یهودیان تهیه و ساخته شده بود.
این فیلم که بخش عمده آن در کرانه باختری رود اردن و نوار غزه(پیش از آزادسازی غزه) فیلمبرداری و ضبط شده بود به ماجرای تفتیش و بازرسی فلسطینیان در ایستگاه‌های بازرسی اشغالگران‌ اسرائیلی اختصاص دارد.
آزار‌ و اذیت‌ فلسطینیان، آن‌هم به بهانه‌های بنی‌اسرائیلی، از سوی سربازان و‌ افسران ‌اسرائیلی‌ در ایستگاه‌های یاد شده سوژه اصلی فیلم مستند یاد شده است. فلسطینیان، از کودک مدرسه‌ای تا معلم، کشاورز، کارگر، راننده، بیمار برای رفتن به شهرها، آبادی‌ها، مناطق و مقصد مورد نظر خود ناگزیرند از ایستگاه بازرسی اسرائیلی‌ها پس از بازرسی و کسب مجوز، عبور کنند.
سربازان و افسران اسرائیلی به بهانه‌های واهی، ساعت‌ها و بلکه روزها، آنان را در این ایستگاه‌ها معطل و متوقف نگه می‌دارند و از رفتن آنان به مقصدشان جلوگیری می‌کنند.
اسرائیلی‌ها به زعم خود با این آزار و اذیت، نه فقط فلسطینیان را تحقیر بلکه روحیه مقاومت را در آنان درهم می‌شکنند.
در بخش پایانی این فیلم مستند، بعضی سربازان و افسران اسرائیلی خطاب به فیلمبردار و کارگردان فیلم، با جسارت تمام اعتراف می‌کنند که براساس تعلیمات یهودی و آن‌گونه که رهبران و فرماندهان آن‌ها تلقین و تصریح کرده‌اند، از دید و منظر سربازان و افسران اسرائیلی، فلسطینیان انسان محسوب نمی‌شوند بلکه در شمار حیوانات به شمار می‌آیند.
بنابراین آزار و اذیت زنان، مردان و کودکان فلسطینی در این ایستگاه‌های بازرسی نه تنها از نظر آن‌ها مذموم و غیر اخلاقی نیست بلکه امری پسندیده و نیکوست.
پرسش و پاسخ بخش دیگری از برنامه‌های همایش یک روزه اعضای جمعیت‌حامیان‌آزادی‌قدس‌شریف در سطح استان بود. این همایش در ساعت 19:30 به کار خود پایان داد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.