حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Saturday, 25 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1236 تعداد نوشته های امروز : 0×

تازه ترین مطالب

پیروزی افسانه‌ای غزه ما از هر نقطه‌ای که در مقابل حرکت خباثت‌آلود رژیم صهیونیستی ایستادگی کنند و مقاومت کنند، حمایت میکنیم حوادث دفاع از حرم، نشان داد که انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی سرزنده است، باطراوت است، درخت ثمربخش است رژیم صهیونیستی به خیال خود در حال آماده‌سازی خود از طریق سوریه برای محاصره و ریشه‌کنی حزب‌الله لبنان است اما آنکه ریشه‌کن خواهد شد، اسرائیل است عامل اصلیِ آنچه در سوریه اتّفاق افتاد، توطئه‌گر اصلی، نقشه‌کش اصلی، اتاق فرمان اصلی در آمریکا و رژیم صهیونیستی است امروز جبهه‌ی مقاومت هر اندازه گسترش دارد، فردا این گسترش چند برابر خواهد شد حزب‌الله قوی است؛ ان‌شاءالله دنیا و منطقه روزی را خواهد دید که به طور واضح رژیم صهیونیستی از دست این مجاهدین فی‌سبیل‌الله شکست بخورد دشمنان ــ چه رژیم صهیونیستی، چه ایالات متّحده‌ی آمریکا ــ در مقابل آنچه نسبت به ایران و ملّت ایران و نسبت به جبهه‌ی مقاومت انجام میدهند، قطعاً پاسخ دندان‌شکنی را دریافت خواهند کرد

کرونا، موتور، کارآگاه ـ مقاله‌ای در معرّفی شیوه‌‍‌ی مبارزه‌‌ی موفّق با شیوع کرونا و نظایر آن
27 فروردین 1401 - 1:58
شناسه : 9109
بازدید 179
3
چرا در جریان واقعه کرونا، معلوم نیست عامل اصلی آن چیست و کیست و تبلیغات عمومی و جهانی و رسانه‌­ای طوری رفتار می­کنند که گویی نمی­توان به عامل اصلی رسید؟ چقدر مطمئنیم که بعد از ختم غائله کرونا دوباره چنین بساطی برپا نمی­شود؟
ارسال توسط : نویسنده : شمس‌الدّین رحمانی
پ
پ

کرونا، موتور، کارآگاه

پیرمرد با حالتی عصبانی می­گفت : من در پیاده­‌روهای تهران از این موتوری­ها بیشتر از کرونا می­ترسم!
اطرافیان و مخاطبان او هم این گرفتاری را تأیید می­کردند.
او ادامه داد: اینقدر که صداوسیما و مطبوعات و مسئولین و فضای مجازی درباره کرونا حرف می­زنند، یک­دهم بلکه یک­صدم این مشکل موتور را تذکّر نمی­دهند. آدم گرفتار کرونا بشود و بمیرد با مرگ در اثر تصادف با موتور فرق دارد؟ تازه، تصادف و مرگ یک حادثه است اما مدام همه هوش و حواست توی پیاده­‌رو به این باشد که از کجا و چطوری و چقدر مورد ضربه قرار می­گیری خودش یک جریان دائمی و هرلحظه است. متلکها و فحش و فضیحت­ها که به جای خود.
پیدا بود که پیرمرد همه جنبه­‌های موضوع را برخورد و لمس کرده و از این مهمتر آنکه همه مخاطب­ها هم طوری تصدیق و تأیید می­کردند که انگار همگی با تمام جزئیات بارها درگیر موضوع بوده­‌اند.
و من رفتم به فکر که چقدر ما از این مسائل همه­‌گیر داریم که عموماً به همین اندازه کرونا و موتور، مسئله است و عمومی، و هرگز درباره آنها اینقدر حرف زده نمی­شود. چرا ؟
این بود که مجموعه حرف­ها و سؤالات خودم را نوشتم و برای شما می­فرستم شاید جوابش را داشته باشید و یا شاید راه حلی به نظرتان برسد؛ یا لااقل یک همدرد و همدلی داشته باشم.
***
وقتی قتلی رخ می­دهد و قاتل معلوم نیست، کارآگاهان از روی مجموع عوامل و عناصر، حدس می­زنند که چه کسانی ممکن است قاتل باشند و در هر مورد همه عوامل را بررسی می­کنند و معمولاً هم به نتیجه رسیده و با وجود فقدان دلایل معمول، به قاتل می­رسند.
در جریان اخیر واقعه کرونا، معلوم نیست عامل اصلی آن چیست و کیست و تبلیغات عمومی و جهانی و رسانه‌­ای طوری رفتار می­کنند که گویی نمی­توان به عامل اصلی رسید پس فقط به شیوه مقابله و معالجه می­پردازند. درحالیکه اگر قاتل و عامل اصلی معلوم نشود، مدام دور خودمان می­چرخیم و عاقبت معلوم نمی­شود که چه کسی عامل اصلی است. و اگر هم به مشکل فائق آییم معلوم نیست که دوباره با مورد جدیدی رو به رو نشویم. آیا چقدر مطمئنیم که بعد از ختم غائله کرونا دوباره چنین بساطی برپا نمی­شود؟
حال اگر به قاعده بالا و با “فرض” شروع کنیم؛ یکی از دو فرض زیر ممکن است:

  • عامل بروز این بیماری طبیعی بوده
  • عامل بروز و علت شیوع این بیماری عامل انسانی و با نقشه و برنامه­‌ریزی بوده است

عامل اول که بسیار بعید است : نه سابقه داشته و نه خلقت و طبیعت چنین می­کند و…
پس عامل اصلی – به اغلب احتمال انسانی و تعمدی است – که وجود آزمایشگاه­های بسیار در سراسر دنیا – خصوصاً تحت امر آمریکا – آن را اثبات می­کند؛ وبسیاری از کشورها و اشخاص هم در دنیا، این احتمال را داده­‌اند و گفته­‌اند.
اکنون احتمال را می­گذاریم بر این فرض؛ و از آنجا که بساط عمومی و حاکمیت آمریکا به دست یهودی­ها و صهیونیست­هاست [1] و خصوصاً نظام بهداشتی و پزشکی دنیا – و ازهمه بیشتر آمریکا و انگلیس و استرالیا و کانادا و دنیای انگولوساکسنِ انگلیسی زبانِ پروتستان مذهب – تحت امر و سلطه یهودی­هاست [2] ، مبنا را می­گذاریم  – البته به فرض – براینکه کار کار یهودی­هاست اگر ثابت شد چه بهتر و اگر نه لااقل از این دغدغه و وسوسه می­رهیم.
آنچه در زیر می­آید گرچه با لحن قطعی و مسلّم بیان می­شود منتها بر مبنای فرض است تا اینکه خلافش ثابت شود. در زیر مواردی ذکر می­شود – بعنوان مقدّمه و مبنای بحث – که بخشی از آنها قطعی است و منابع و مآخذ آن نقل می­گردد.

  1. هدف یهود، سلطه بر جهان است به دلیل و برمبنای اعتقاد به برتری قومی و برگزیدگی نژادی[3].
  2. دشمنِ مقابلش ادیان الهی است : اسلام و مسیحیت[4].
  3. مسیحیت را اوّل با پولس و بعداً با لوتر و کالون[5] منحرفش کردند.
  4. از قرن شانزدهم میلادی سه عامل برای هدم دین و ایجاد سلطه جهانی، ایجاد و رهبری کردند : استعمار [6]؛ تجارت جهانی و دریایی[7]؛ نظم علوم­ تجربی و حس­گرایی[8].این سه عامل، هم موجب قدرت برای یهود شد و هم باعث هدم و نابودی دین[9]. در واقع مسیحیت از دور مبارزه با یهود خارج شد و ماند اسلام.
  5. اسلام در طول حیات خود ابتدا در سقیفه[10] وسپس در فرقه­‌سازی­های مدام[11] و در انتها با استعمار، تحت فشار یهود قرار گرفت.
  6. اما خط اصلی اسلام – اسلام ناب محمدیِ[12] علویِ حسینیِ صادقیِ رضویِ مهدوی – هرگز تسلیم نشد و بلکه به طور مداوم در تقویت و تجهیز درونی خود کوشید تا عاقبت به دست امام خمینی قدس سره دوباره زنده شد؛ زنده شدنی. و از همان آغاز به صراحت جبهه­‌گیری در مقابل دشمن را مشخص کرد[13].
  7. جنگ اسلام و کفر که از ابتدا جنگ اسلام و یهود بود[14] و جنگ اسلام و شیعه؛ در انقلاب اسلامی ایران به روشنی با شکل مبارزه و جنگ اسلام ناب محمدی و انقلاب اسلامی ایران بدست امام خمینی در مقابل یهود[15] – صهیونیسم –آمریکا – انگلیس – غرب – الحاد – شرک – سرمایه داری – کمونیسم – و اسلام آمریکایی و التقاطی قرار گرفت.
  8. امروز هم این جبهه کاملاً واضح و روشن است که یک طرف، انقلاب اسلامی به رهبری مقام معظّم رهبری حضرت آیت الله العظمی خامنه ای[16]؛ و طرف دیگر صهیونیسم است که پشتوانه نظام سرمایه­‌داری و یهود را در پس پشت دارد و تمام دنیای استکبار و غرب و التقاط و سرمایه­‌ها و منابع مالی متنوع و رسانه­‌ها را در اختیار دارد[17].
  9. مقابل این جنگ را از روز اوّل پیروزی انقلاب اسلامی دیده ایم : گروهک­ها ، صدام ، منافقین ، عرب­های نفهم شیخک وار و خصوصاً وهابی­ها، اقتصاد و نفت، فراماسونری، گروه­ها و جناح­های سیاسی و …
  10. جریان جنگ و دفاع هشت ساله تا وقایع پس از آن و تا طراحی داعش بطور دائم از جانب دشمن هر روز برنامه­‌های جدید، ساخته و پرداخته گردید و آخرینش داستان داعش بود بسیار عظیم و گسترده و مفصل و البته بسیار خطرناک هم طراحی شد که با وجود حاج قاسم سلیمانی منتفی شد – منتفی که نه شکست خورد -.
  11. شهادت حاج قاسم سلیمانی. دشمن خیال می­کرد با شهادت حاج قاسم کار را تمام کرده است درحالیکه جریان امر نشان داد که قضیه برعکس شد. درگیری منظقه ای دو طرف، تبدیل به یک جریان جهانی و حرکت عمومی شد.
  12. و لذا دشمن به ناچار در دو سه ماه بعد به حرکت بعدی دست زد که پخش کرونا بود.
  13. یهود با تجربه شیوع طاعون[18] در قرون گذشته و موارد بسیار دیگر یا مثلاً ایدز در سالهای پیش دقیقاً میدانست که نحوه عملکرد کرونا و نتایج آن چه خواهد بود. البته در کنار کرونا باید رسانه­‌های جمعی را سازمان­دهی می­کرد که مالک و راهبر این رسانه­‌ها خصوصاً در غرب، خود یهود است.
  14. لذا در تمام دو سال گذشته، کرونا و سازمان بهداشت جهانی و پا به پای آن بساط رسانه­‌های عمومی – چه رسانه‌­ها و مطبوعات و سایت­ها و کانال­ها و سرویس­های خبری و چه فضای مجازی – همراه هم این هجمه را با موفقیت اجرا کردند.
  15. کرونا آثاری داشت که دقیقاً برای یهود مفید و مؤثر بود و نمی­توان آن را گنج تصادفی یهود دانست :
    ـ دشمن معلوم نبود و انگار تقدیر الهی بود که داشت عمل می­کرد؛
    ـ چنان همه­‌گیر بود که همگان باور می­کردند که بسیار سخت و غیرقابل مقابله است؛
    ـ برهمه آثار زندگیِ اقتصادی و اجتماعی اثرگذاشت؛
    ـ روابط اجتماعی را از هم گسست؛
    ـ دستورات سازمان جهانی بهداشت و سپس تبلیغات رسانه­‌ها[19] برای انجام آن دستورات، خیلی منطقی و انسانی جلوه می­کرد درحالیکه پر از تناقض و ابهام است؛
    ـ مخالفانِ با دستورات بهداشتی، آدم­های بی­‌مسئولیت و نادان و خودخواه معرفی می­شدند؛
    ـ اقتصاد دنیا به سمت دیجیتالی­‌شدن از ­یک­سو و به سوی خط­‌و­ربط جهودها از سوی دیگر هدایت می­شد[20].
  16. در مقابل، جبهه اسلام گرفتار ضربه­‌های زیر شد:
    ـ مهمترین عاملِ قدرت اسلام – وحدت گروه­ها، شهادت­‌طلبی، راهپیمایی اربعین، تجمع افراد و مراسم تبلیغی و تربیتی و تحمل سختی­ها به خاطر هدف مبارزه و … خدشه­‌دار شد.
    ـ انتخاب شهادت در مقابل دشمن و نترسیدن از مرگ تبدیل شد به تسلیم در مقابل مرگِ ناشناخته و ترس از مرگ و زجر ناخواسته.
    ـ جمعیت­های نماز جمعه و زیارت و مساجد و … تعطیل شد ایضاً راهپیمایی اربعین با آن نظم فوق­العاده و اثرگذاری بی­نظیر.
    ـ معلوم نبود که با کی طرفیم و چه باید بکنیم.
    ـ انتصاب جریان به یهود و صهیونیسم و اسرائیل و آمریکا شبیه تئوری توطئه بود[21] ولی اتهام چین مبنی بر تولید و صدور ویروس کرونا بعنوان عامل اصلی، آن­هم از زبان ترامپ تقریباً جا باز کرد.
    ـ دشمن معلوم نبود ولی رهنمود­ها و دستوراتش مورد قبول واقع می­شد.
    ـ داستان واکسن خود داستان جدیدی شد – فایزر و مدرنا و…[22] ولی باز با هجمه رسانه‌ای جمع و جور می­شد. و واکسن برکت از ابتدا مواجه با هجمه بوده و در آخر هم معلوم نشد چگونه گرفتار نکث و مکث شد و گویی به نوعی و تاحدودی از دور خارج گشت. ایضاً چین.
  17. و حالا این سؤال؛ آمدیم به هر حال این بیماری کنترل شد و رخت بربست، آیا تضمینی هست که بیماری بعدی از راه نمی­رسد؟
  18. با همه این حرف­ها حالا چه باید کرد؟
  19. به نظر می­رسد که اگر این مجموعه پذیرفته باشد و منطقی به نظر برسد، ترویج و تبلیغ آن می­تواند دشمن را بترساند و از میدان به در کند. اگر از طریق مجازی و از زبان معدود کسانی که این مقدمات و نتایج را قبول دارند، مطلب گفته شود و تکرار گردد، دشمن را به وحشت انداخته و وادار به عکس‌العمل می­کند.
  20. عکس­‌العمل اوّل قاعدتاً حمله به تئوری توطئه و توهّم توطئه و پارانویاست که خود موجب اشاعه و گسترش آن می­شود.
  21. عکس‌­العمل دیگر توطئه سکوت است.
  22. و راه سوم ایجاد فضایی است – چه ترس، یا اغتشاش یا ناامنی روحی و روانی و غیره که این جریان، مخدوش و بلکه فراموش شود – مانند مقارنه داستان خطر بمب اتمی و گهگاه سخنان اسرائیلی­ها که به ایران حمله می­کنند یا اینکه اخیراً به سلاح اتمی خودشان و در مجموع ایجاد ترس از یک جنگ اتمی سراسری اقرار دارند – مثل داستان یازده سپتامبر و حمله به برج­های تجارت جهانی بعد از وقایع آن روز و قضیه دوربان و… که همه چیز را تحت تأثیر قرار داد. لازم به توضیح است که در اثر فعالیت­های حزب الله در لبنان و مجموع مسائل منطقه، قضیه یازده سپتامبر از مدت­ها قبل طراحی شده بود و اجرای آن به زمانی مناسب موکول گشته بود تا اینکه در روزهای هشت تا ده سپتامبر دو هزار و یک در دوربان آفریقای جنوبی مجموعه­‌ای از 2500 NGO  (تشکل مردمی) به توفیقی فوق­‌العاده رسیدند و بر دو مسئله توافق کردند : اول نژادپرست بودن رژیم صهیونیستی اسرائیل و دوم لزوم گرفتن خسارت از سه قرن برده­‌داری در آمریکا از عوامل اصلی آن. این قصّه باعث شد که فردای روزِ پایان کنفرانس دوربان با حادثه انفجار برج­های دوقلوی تجارت جهانی بکلی مسئله دوربان منتفی و گرفتن انتقام از مبارزان دنیا مطرح شد.
  23. الآن فضا آماده است ولی یک گروهِ مجهزِ پا به راهِ رسانه ای در فضای مجازی لازم است که با مداومت، قضیه را دنبال کند که قطعاً به نتیجه خواهد رسید . ان شاءالله.
    … در پایان تعدادی از کتاب­های مرجع برای پی­جویی موضوعات این نوشته ارائه می­گردد[23].———————————

پانوشتها:

[1]  فقط بعنوان یک نمونه رجوع شود به : قدرت پنهان در آمریکا ؛ مایکل کالینز پایپر ؛ علیرضا عبادتی ؛ انتشارات روایت فتح ؛ چاپ دوم ؛ 1389
تذکر این نکته ضروری است که کسانی که با همدلی با “احساسات تبلیغاتی جهانی” و با تأثیر از تبلیغات وسیع رسانه ای غرب وقتی اسم یهودی­ها می­آید مورمورشان می­شود که مبادا هیتلر و نازیسم آلمان در کار آمده است طبعاً از همین ابتدا موضع گرفته و حاضر به ادامه اینگونه بحث­ها نیستند. البته ایرادی هم ندارد و هرکس می تواند به هرشکل و دلیلی که علاقه دارد فکر کند. منتها شاید برای افراد هوشمند و اهل فکر و دارای عقل مستقل و فعّال بد نباشد که اگر اعتقادات اسلامی دارند به قرآن کریم رجوع کنند و ببینند این کتاب آسمانی درباره یهود چه می­گوید و دیگرانی که خود را مبرّا از اعتقادات دینی می دانند به بخشی از کتاب­هایی که در این پاورقی­ها ارائه می کنیم – و نویسندگان غیرمسلمان و غیرایرانی دارند – رجوع کنند.

[2]  اغلب پزشکان و مخصوصاً آنها که در آمریکا و انگلیس و کانادا و استرالیا درس خوانده­‌اند این حقیقت را به روشنی می­دانند که در این کشورهای انگلیسی زبان و آنگلوساکسون و پروتستانی علاوه بر کل نظام اقتصادی و فرهنگی و سیاسی، نظام بهداشتی و دارویی آنها بطور کامل تحت سلطه و نظارت یهودی­هاست و هیچ­کس کمترین توانایی برای ابراز استقلال یا مخالفت و راه و روش دیگری ندارد. برای امتحان هم می­توان از لااقل یکی دو نفر این واقعیّت را سؤال کرد. همچنین است نظام پزشکی جهانی در سازمان ملل.

[3]  برای بررسی نژادپرستی یهودی­ها رجوع شود به منابع زیر:

  • تورات، سفر تثنیه، باب 14، جمله 1 و 2؛ و سفر لاویان، باب 20، جملات 24 تا 26
  • دایرةالمعارف یهود، یهودیت و صهیونیسم؛ عبدالوهاب المسیری؛ ترجمه مؤسسه مطالعات خاورمیانه؛ 1383؛ جلد 5؛ صفحه 69
  • کتاب “دنیا بازیچه یهود”؛ سید محمد شیرازی؛ به نقل از کنزالمرصود؛ تألیف روهلنج
  • تاریخ یهود، مذهب یهود، بار سنگین سه هزاره؛ اسرائیل شاهاک؛ ترجمه مجید شریف؛ انتشارات چاپخش؛ 1376
  • دولت نژادپرست اسرائیل؛ اسرائیل شاهاک؛ ترجمه امان­اله ترجمان؛ انتشارات پرشکوه؛ 1380
  • گنجینه تلمود؛ راب کوهن؛ ترجمه امیر فریدون گرکانی؛ صفحه های 81 و 82
  • قوم من، تاریخ بنی اسرائیل؛ آباابان؛ ترجمه شکیب اصفهانی؛ صفحه های 74 ، 90 ، 184 ، 208 و 209
  • صهیونیسم؛ یوری ایوانف؛ ترجمه ابراهیم یونسی؛ چاپ سوم؛ صفحه های 33 ، 39 ، 57 تا 59 ، 130 ، 170 ، 210
  • توطئه جهانی؛ محمدتقی تقی پور؛ 1367؛ صفحات 44 تا 78
  • یهود بین الملل؛ هنری فورد؛ ترجمه علی آرش؛ صفحات 65 ، 68 ، 69 ، 71 ، 72
  • صهیونیسم در مسیر سلطه؛ آندرو کارینگتون هیچکاک؛ ترجمه محمدیاسر فرحزادی؛ نشر ساقی؛ صفحات 5 تا 50
  • قدرت پنهان آمریکا ؛ مایکل کالینز پایپر؛ علیرضا عبادتی؛ 1389؛ صفحات 15 ، 24 تا 26 ، 89 تا 211
  • یهودیان و حیات اقتصادی مدرن؛ ورنر سومبارت؛ رحیم قاسمیان؛ صفحات 131 ، 144 ، 161 ، 184 ، 195 ، 201 تا 230
  • فاتحین جهانی ؛ لوئیس مارشالکو؛ عبدالرحیم گواهی؛ انتشارات جمعیّت حامیان قدس؛ صفحات 30 ، 35 ، 38 ، 45
  • تاریخ ناگفته و پنهان آمریکا ؛ نصیر صاحب خلق؛ انتشارات هلال؛ صفحات 12 ، 27 تا 69
  • کشف آمریکا بازنگری سفر کریستف کلمب؛ محمد طیّب؛ انتشارات امیرکبیر؛ سال 1395

[4]  در بررسی دشمنی یهود با اسلام بهترین و بالاترین مدرک، قرآن­ کریم است و تفاسیر فراوان آن؛ و در مورد مسیحیت رجوع شود به تاریخ­های خود غربی­ها که همگی نشان می­دهد که دشمنی مسیحیان با یهود چقدر عمیق و اساسی بوده است یک نمونه و آن هم با نظر همدلی که نویسنده آن دارد : تاریخ تمدن ویل دورانت

[5]  در مورد پولس و لوتر و کالون اینکه آنچه امروز به عنوان مسحیت ابراز می­شود کار آنهاست  و رجوع شود به شرح حال خود پولس، لوتر و کالون

[6]   برای توضیح رجوع شود به کتاب زرسالاران یهودی و پارسی تألیف عبداله شهبازی در 5 جلد

[7]   همان

[8]   رجوع شود به دایرةالمعارف فارسی مصاحب ذیل عنوان دایرةالمعارف و دیدرو و دالامبر

[9]   رجوع شود به تاریخ تمدن ویل دورانت جلد 9؛ فصل چهارم؛ دین و فلسفه

[10]  مهار انحراف؛ نوشته حسین الهی؛ انتشارات ابتکار دانش

[11]  کتاب مِلَل و نِحَل شهرستانی که شرح فرقه­‌های متعدد اسلامی است و عموماً به دست یهودی­ها در قرون اولیه اسلامی

[12]  نهضت امام خمینی؛ سید حمید روحانی؛ دفتر انتشارات اسلامی؛ چاپ دوم؛ صفحه 348؛ سخنرانی امام در عاشورای سال 1342

[13]  همان

[14]  قرآن­ کریم؛ سوره مائده؛ آیه 82 و تفسیر تسنیم؛ جلد 23؛ صفحه 423

[15]  رجوع شود به صحیفه امام؛ جلد 22؛ فهرست اعلام؛ یهود، اسرائیل و صهیونیسم

[16]  توهّم سلطه؛ مؤسسه پژوهشی فرهنگ انقلاب اسلامی؛ سال 1392؛ صفحات 45 تا 55

[17]  همان و کتاب­های متعدد درباره اسرائیل، صهیونیسم و فلسطین

[18]  تاریخ تمدن ویل دورانت؛ ذیل عنوان طاعون و گسترش آن و اتهام یهودی­ها در فصول متعدد

[19]  مالکیت رسانه­‌ها چه انتشارات، چه خبرگزاری­ها، رادیو و تلویزیون­ها و ماهواره­‌ها عموماً در اختیار و انحصار یهودی­هاست که گاهی با نام مالکانشان و گاهی با اخراج یک خبرنگار که ساز مخالف می­زند به شکل موضوعی بدیهی درآمده است. ضمناً کتاب­های متعددی هم در این زمینه منتشر شده است.

[20]  جرج سوروس؛ مرداک و فرزندانش؛ بیل گیتس و امثال آنها

[21]  نظریه توطئه؛ عبداله شهبازی؛ سال 1377 و هیچکس جرأت ندارد آن را توطئه بنامد؛ گاری آلن؛ ترجمه عبدالخلیل حاجتی؛ سال 1363 و توطئه جهانی؛ جیم مارس؛ ترجمه مهدی قرچه داغی؛ سال 1381

[22]  در مطبوعات راجع به فایزر و واکسن آن و صاحب یهودی­اش مطالبی گفته شد.

[23] تعدادی از کتاب­های مرجع برای پی­جویی موضوعات این نوشته:

  • مسیحیت صهیونیسم و بنیاد گرایی آمریکا؛ رضا هلال؛ ترجمه علی جنتی؛ نشر ادیان؛ چاپ اول؛ 1383
  • بنی اسماعیل ؛ بنی اسرائیل و آخرالزّمان ؛ اسماعیل شفیعی سروستانی؛ نشر هلال؛ چاپ اول؛ 1397
  • صهیونیسم مسیحی؛ استیون سایزر؛ ترجمه حمید بخشنده و قدسیه جوانمرد؛ نشر طه؛ چاپ اول؛ 1386
  • پروتستانتیسم پیوریتانیسم و مسیحیت صهیونیستی؛ نصیر صاحب‌خلق؛ نشر هلال
  • دایرةالمعارف فارسی؛ دکتر غلامحسین مصاحب
  • دایرةالمعارف یهود ، یهودیت و صهیونیسم؛ عبدالوهاب المسیری؛ ترجمه مؤسسه مطالعات خاورمیانه؛ 1383
  • زرسالاران یهودی و پارسی؛ عبدالله شهبازی؛ مؤسسه مطالعات و پژوهش­های سیاسی
  • ارتش سری روشنفکران؛ پیام فضلی نژاد؛ انتشارات کیهان؛ 1391
  • یهود در فرهنگ، تبلیغات و رسانه­‌های غرب؛ استاد زیاد ابوغنیمه؛ ترجمه عبدالفتاح احمدی؛ مؤسسه ضیاء اندیشه؛ 1380
  • هیچ­کس جرأت ندارد آن را توطئه بنامد؛ گاری آلن؛ عبد­الخلیل حاجتی؛ مؤسسه رسا؛ 1363
  • یهودیان و حیات اقتصادی مدرن؛ ورنر سومبارت؛ رحیم قاسمیان؛ 1384
  • صهیونیسم در مسیر سلطه؛ اندرو کارینگتون هیچکاک؛ محمد یاسر فرحزادی؛ نشر ساقی؛ 1391
  • یهود بین الملل؛ هنری فورد؛ ترجمه علی آرش؛ نشر ضیاء اندیشه؛ 1382
  • سایه‌­های قدرت: شورای روابط خارجی و قدرت آمریکا؛ جیمز پرلایف؛ کریم میرزایی؛ انتشارات رسا؛ 1371
  • تدارک جنگ بزرگ؛ گریس هال‌سل؛ خسرو احمدی؛ انتشارات رسا؛ 1377
  • توطئه جهانی؛ جیم مارس؛ مهدی قرچه داغی؛ نشر پیکان؛ 1381
  • نظریه توطئه، صعود سلطنت پهلوی و تاریخ­نگاری جدید در ایران؛ عبداله شهبازی؛ مؤسسه مطالعات و پژوهش­های سیاسی؛ 1377
  • اتاق­های گاز در جنگ جهانی دوم، واقعیّت یا افسانه؛ روبر فریسون؛ سیّد ابوالفرید ضیاء­الدینی؛ نشر ضیاء اندیشه؛ 1381
  • تاریخ یهود، مذهب یهود، بار سنگین سه هزاره؛ اسرائیل شاهاک؛ مجید شریف ؛ انتشارات چاپخش ؛ 1376

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.