حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Friday, 4 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1225 تعداد نوشته های امروز : 1×

تازه ترین مطالب

هر ضربه به رژیم صهیونی از سوی هر کس و هر مجموعه، خدمت به کلّ منطقه و بلکه به کلّ انسانیّت است عزای ما در فقدان آقای سیّد حسن نصرالله از جنس عزای حضرت سیدالشهداء علیه‌السلام است یعنی زنده‌کننده و پیش‌بَرنده و شوق‌آفرین برای کار و پیشرفت لزومِ گرفتنِ «انتقام سخت» و تاریخ‌ساز از سران و رهبران جبهه‌ی جهانی قوم یهود و رژیم تروریست «اسرائیل» ضربات جبهه‌ی مقاومت بر پیکر فرسوده و رو به زوال رژیم صهیونی، بحول و قوه‌ی الهی کوبنده‌تر خواهد شد پیام مهم رهبر انقلاب اسلامی درباره قضایای اخیر لبنان فلسطین، به وسیله‌ی خبیث‌ترین کفّار عالم غصب شده؛ حکم قطعی شرعی و بر همه واجب است فلسطین را به مسلمانها، به صاحبان اصلی‌اش برگردانند ایجاد وحدت و تشکیل «امّت اسلامی» دشمنانی دارد؛ روی «دشمنان اسلام» فکر کنید، تکیه کنید؛ دشمن فلان کشور، مهم نیست؛ کسانی هستند دشمن اسلامند. اینکه دختر عزیز ما مدال خودش را اهدا می‌کند به بچّه‌های غزّه یا فلسطین، این در دنیا خیلی پُرمعنا است

22 تیر 1398 - 12:10
شناسه : 7021
بازدید 233
3

نگاهی به اختلاف افکنی  صهیونیست ها در میان کشورها و ادیان دو دلیل صهیونیست ها درباره دریفوس يك نويسنده فرانسوي به نام ميشل وينوك كتابي حجيم نوشته است به نام «قرن روشنفكران»(2) كه درباره روشنفكران اروپا و مخصوصاً فرانسه در يك دوره صد ساله از ماجراي دريفوس تا سال 2000 است؛ با اين دسته بندي […]

ارسال توسط :
پ
پ

نگاهی به اختلاف افکنی  صهیونیست ها در میان کشورها و ادیان

دو دلیل صهیونیست ها درباره دریفوس

يك نويسنده فرانسوي به نام ميشل وينوك كتابي حجيم نوشته است به نام «قرن روشنفكران»(2) كه درباره روشنفكران اروپا و مخصوصاً فرانسه در يك دوره صد ساله از ماجراي دريفوس تا سال 2000 است؛ با اين دسته بندي كه روشنفكران و هنرمندان و نويسندگان اروپا و فرانسه به دو دسته مخالفان دريفوس و موافقان او تقسيم مي شوند.

موافقان دريفوس، دلسوزان يهودي ها هستند و بسياريشان فراماسون اند كه با اعتقادات ديني رابطه اي ندارند و اخلاق مسيحي و سنّتي را دست و پا گير مي دانند و خانواده را چندان ضروري نمي شناسند و معتقدند انسان و جامعه بايد آزاد باشد خصوصاً از نظر جنسي و حتّي در هم جنس بازي؛ و مخالفان قضيّه دريفوس كساني اند كه با يهودي ها و ماسون ها مخالفند و معتقدند به اخلاق و خانواده و سلامت اجتماعي و… بايد بها داد و آن را گرامي و محترم داشت.

اگر عقل و منطق ايجاب مي كند كه در هر واقعه اي، انسان، منصفانه و بدون تعصّب بررسي كند كه حقيقت ماجرا چيست و حقّ را به حق دار بدهد امّا يهودي ها به دو دليل اصلي اين شيوه را رها كرده و مخالف آن عمل مي كنند: يكي اين كه آنها با اعتقاد به برتري قومي و برگزيدگي نژادي، يك تفاوت و شكاف پرنشدني بين خود و ديگران مي شناسند كه همين هم محور حقّ يابي آنهاست. آنها هميشه، حقّ را به خود مي  دهند و ديگران را ناحق و ظالم و نادرست مي دانند. هر انديشه نژادپرستانه و خودخواهانه هم همين گونه است. رفتار امروز اسرائيل و طرفداران او را ملاحظه كنيد. در چشم آنها اسرائيل هميشه حقّ دارد حتّي اگر بدترين و رذيلانه ترين جنايات را انجام دهد و غيرمنطقي ترين و ابلهانه ترين ادّعاها را داشته باشد و ديگران – همه ديگران غيريهودي – هميشه در اشتباه و بطلان و نادرستي هستند؛ هر قدر هم انساني و درست و منطقي رفتار كنند و استدلال نمايند.

دليل دوم رفتار يهودي ها آن است كه آنها با همان اختلاف عميق نژادي و قومي و با مخلوط نشدن با ديگران در سراسر تاريخ در اقلّيت بوده اند و هميشه هم با ديگران دشمني داشته اند و لذا براي مقابله با دشمن پرشمار قدرتمند، يكي از بهترين راه هايشان ايجاد تفرقه و دودستگي و جنگ و درگيري بوده است.

داستان تحريك دو قبيله اوس و خزرج در زمان حضرت رسول صلّي الله عليه و آله و سلّم در مدينه را همه مي دانند كه يك يهودي چگونه از رابطه برادري آنان عصباني شد و جواني را فرستاد تا با يادآوري جنگ ها و درگيري ها و دامن زدن به عصبيّت هاي دو طرف آنان را تا مرز شمشير كشيدن و خونريزي كشاند كه به دست مبارك رسول الله غائله خاتمه يافت. اين واقعه 14 قرن پيش رخ داده و قبل از آن هم وقايع مشابه رخ مي داده و تا امروز هم اين داستان ادامه دارد. جنگ هاي صليبي، حمله مغول،(3) اختلافات شيعه و سني، اختلافات قومي ترك و فارس و عرب و عجم و كرد و لر و بلوچ و تركمن، دهاتي و شهري، بازاري و اداري، نظامي و شخصي، پير و جوان، قديمي و جديد كه همه اينها با صراحت و روشني در پروتكل هاي علماي صهيون نقل شده است كه: «ما يهودي ها، چنان اختلافات را در بين مردمان غيريهودي در طول قرون دامن زده ايم كه آنها هرگز نمي توانند با هم متحد شده و عليه ما اقدام كنند.» اين بيان صريح را مقايسه كنيد با دستور صريح اسلام براي وحدت و يكپارچگي و اعتصام به حبل الله و پرهيز از تفرقه و جدايي.

توطئه صهيونيستي – انگليسي – آمريكايي، مي خواهد جامعه ما چند پاره و چند دسته باشد و اين دسته ها، همه با هم مخالف باشند بدون هيچ منطق و استدلال؛ فقط با عصبيّت و خشونت. حتّي به صورت طرفدار دو تيم قرمز و آبي كه همه خوبي ها و ارزش ها را براي تيم خود و همه ضعف ها و حقارت ها را براي طرف مقابل بخواهد و اصلاً انصاف و حق طلبي نداشته باشد؛ در حالي كه دين و شرع و قرآن و منطق، ما را توصيه به انصاف و حق مداري مي كند و رعايت حق را مهمترين اصل مي داند. ما فقط يك دسته بندي را قبول داريم و آن حق و باطل است. همه چيز براي ما فقط با معيار حق و باطل قابل تقسيم است و حقّ و باطل هم در قرآن و دين و عقل كاملاً روشن است و ما هم هرگز نبايد خود را حقّ كامل و طرف مقابل مان را باطل كامل بدانيم. حضرت اميرالمؤمنين عليّ بن ابيطالب سلام الله عليه فرموده اند: «ببينيد چه مي گويند، نه اين كه چه كسي مي گويد. افراد را با حق بسنجيد نه حقّ را با افراد.»

اين ها معيار ما در همه زندگي و خصوصاً در فتنه هاست. يكي از خباثت هاي دشمن در فتنه اخير آن بود كه با تمام قوا و با همه زرنگي و فتنه انگيزي كوشيد تا ولايت و رهبري را به عنوان يك طرفِ درگيري جلوه دهد. در حالي كه براي ما ولايت و رهبري، ملاك تشخيص حق و باطل است. مردم ما درگيري طرف هاي درگير را با اين «ملاك» بررسي كردند و تصميم گرفتند و اصالت و ارزش هر طرف را به اندازه خلوص و اطاعت آن از ولايت فقيه و رهبري معظّم انقلاب مي سنجند؛ در حالي كه دشمن مي كوشيد – تا مثل همه سي سال بعد از انقلاب – ولايت و رهبري را يك طرف دعواي مردم جلوه دهد؛ كوششي كه از ابتداي پيروزي انقلاب با زرنگي و حقّه بازي شروع شد و هميشه هم ادامه داشت والحمدلله هوشياري مردم زنده دل و آگاه ما توطئه هاي دشمن را خنثي كرده و دشمن را ناكام گذارده است.

عبدالله راستگو

پاورقی

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

2 – قرن روشنفكران؛ ميشل وينوك؛ ترجمه دكتر مهدي سمسار؛ انتشارات نشر علم؛ سال 1379؛ 960 صفحه

3 – هم در جنگ هاي صليبي و هم در حمله مغول دست يهود كاملاً قابل فهم است تا ضربه سنگيني به عالم اسلام زده شود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.