حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Tuesday, 10 December , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1231 تعداد نوشته های امروز : 0×

تازه ترین مطالب

30 شهریور 1392 - 21:22
شناسه : 1829
بازدید 257
2

دور جدید گفت و گوهای سازش میان طرف‌های فلسطینی و اسرائیلی روز شنبه 8 مرداد 1392 در مقر وزارت امور خارجه آمریکا آغاز شد. به گزارش خبرگزاری‌ها، «صاحب عریقات» مقام ارشد تشکیلات خودگردان فلسطین و «تزیپی لیونی» وزیر دادگستری و «اسحاق مولخو» معاون نخست‌وزیر دولت اسرائیل نمایندگان دو طرف فلسطینی و اسرائیلی در این دور […]

ارسال توسط :
پ
پ


دور جدید گفت و گوهای سازش میان طرف‌های فلسطینی و اسرائیلی روز شنبه 8 مرداد 1392 در مقر وزارت امور خارجه آمریکا آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری‌ها، «صاحب عریقات» مقام ارشد تشکیلات خودگردان فلسطین و «تزیپی لیونی» وزیر دادگستری و «اسحاق مولخو» معاون نخست‌وزیر دولت اسرائیل نمایندگان دو طرف فلسطینی و اسرائیلی در این دور مذاکرات بودند.
چهار موضوع آوارگان فلسطینی، قدس، ساخت شهرک‌های یهودی‌نشین و مبادله اراضی فلسطینی محورهای مورد بحث و گفت و گوی طرفین در این دور از مذاکرات بود.
به گزارش فارس، جنیفر پساکی سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که این مرحله از مذاکرات مستقیم، بنابر جدول زمانی 9 ماهه برنامه‌ریزی شده است.
«جان کری» وزیر امور خارجه آمریکا نیز یک روز قبل از آغاز مذاکرات، «مارتین ایندیک» یهودی، سفیر سابق آمریکا در اسرائیل را به عنوان نماینده رسمی ایالات متحده به عنوان طرف ناظر و میانجی، برای این دور از مذاکرات منصوب و معرفی کرد.
به گزارش ایسنا، «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین نیز اعلام کرد که این مذاکرات باید در بازه زمانی 6 الی 9 ماه به نتیجه برسد. او موضوع اصلی مذاکرات را مسائل امنیتی، ترسیم مرزها، مسأله آب و آوارگان فلسطینی اعلام کرد و گفت: مسأله مهم در این میان این است که آمریکا این بار برای موفقیت مذاکرات بسیار جدّی است.
وی درباره اعطای امتیاز به طرف اسرائیلی افزود: آخرین امتیازاتی که ما دادیم، آن زمان بود که قبول کردیم کشور فلسطین در محدوده مرزهای چهارم ژوئن 1967 براساس قطعنامه‌های 242 و 338 تشکیل شده و پایتخت آن بیت‌المقدس شرقی باشد.
محمود عباس حل و فصل مسأله آوارگان فلسطینی به شکلی عادلانه و براساس قطعنامه 194 سازمان ملل را از دیگر محورهای مورد مذاکره در این مرحله از مذاکرات اعلام کرد.
خانم لیونی نیز گفت که با «صائب عریقات» درباره عدم افشای توافقات به توافق رسیدیم.
کمیته بین‌المللی چهارجانبه صلح متشکل از کشورهای آمریکا، روسیه، اتحادیه اروپا و سازمان ملل، با صدور بیانیه‌ای، ضمن حمایت از دور جدید گفت و گوهای دو طرف فلسطینی و اسرائیلی، تصمیم محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر دولت اسرائیل را «شجاعانه» توصیف کرد و ابراز امیدواری کرد که این مذاکرات به راهکارهایی برای تشکیل دو کشور و پایان اختلاف و درگیری منتهی شود.
گروه‌های مختلف فلسطینی از جمله جنبش جهاد اسلامی، حماس و جبهه خلق برای آزادی فلسیطن و …، ضمن محکوم کردن این مذاکرات خواستار توقف آن شدند. فلسطینیان نیز در بعضی شهرها و مناطق فلسطینی‌نشین، به ویژه غزه و رام‌الله در اعتراض به تصمیم تشکیلات خودگردان برای از سرگیری مذاکرات سازش، تظاهرات کردند. کارشناسان و تحلیل‌گران در حوزه مناسبات جهانی و منطقه‌ای نیز، تلاش و پی‌گیری و جدّیت همه‌جانبه آمریکا و رژیم صهیونیستی را در از سرگیری، ناشی از موقعیت و شرایط پیچیده، آشفته و بغرنج کشورهای اسلامی می‌دانند که از سوی آمریکا، اتحادیه اروپا و اسرائیل بر آن‌ها تحمیل شده است.
آمریکا و اسرائیل به شدت در تلاش هستند با بهره‌برداری از این وضعیت تحمیلی، مقامات تشکیلات خودگردان فلسطینی که همواره مرعوب آمریکا و اسرائیل بوده‌اند، تحت تأثیر و فشار قرار دهند و امتیازات لازم و موردنظر اشغالگران صهیونیست را از آنان دریافت کنند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.