محمدتقی تقیپور
مقدمه:
در شمارههای اخیر نسیم قدس، با یادداشتهایی تحت عنوان «جایگاه ما در نقشه سیاسی جهان»، «جهان به کدام سو میرود»، «جهان آماج توطئه» و …، وضعیت فرهنگی، سیاسی و اقتصادی حاکم بر دنیای امروز از نیمکره غربی تا جهان اسلام به صورت گذرا مورد بحث و بررسی و تحلیل قرار گرفت. این که چه گونه بیداری مسلمانان در کشورهای اسلامی، جغرافیای سیاسی غرب را تحت تاثیر خود قرار داده است؛ آن چنان که طی یکی دو سال اخیر با بیداری افکار عمومی، جنبشهای مردمی، علیه نظام سرمایهداری و در تقابل با غارتگران بینالمللی، مراکز قدرت پولی و اقتصادی غرب را نشانه گرفته و ارکان قدرت مشتی پولسالار یهودی و صاحبان کمپانیهای بزرگ صهیونیستی را به لرزه درآورده است.
سقوط یکی پس از دیگری حکام و دیکتاتورهای وابسته به منظومه صهیونیسم و حامیان رژیم جعلی اسراییل بر اثر بیداری گسترده اسلامی در کشورهای مسلمان از دیگر مباحث یادداشتهای شمارههای قبلی این نشریه بود. قدرت یافتن تدریجی مقاومت اسلامی از جنوب لبنان تا سرزمینهای اشغالی فلسطین طی سالهای اخیر، به خصوص پس از جنگ 33 روزه لبنان، جنگ 22 روزه غزه و نیز جنگ 8 روزه اخیر، معادله قوای سیاسی و نظامی را آن چنان به هم زده که امروز مناطق و شهرهای عمده یهودنشین در فلسطین در تیررس گروههای مقاومت اسلامی لبنان و فلسطین قرار دارد. این یعنی به صدا در آمدن زنگ زوال دولت جعلی و غاصب اسراییل. گفتیم که این تغییر معادله، کانونهای توطئهگر صهیونی، لژهای دسیسهگر و فریبکار فراماسونری جهانی و برنامهریزان و سیاستگذاران پشت پرده نظام سلطه را سراسیمه، وحشتزده و آشفته کرده و بلکه به مرز جنون رسانده است. آن چنان که به هر اقدام دیوانهوار دست میزنند. این اقلیت کمتر از یک درصد، که خود را صاحب و مالک و ارباب جهان میدانند در قصرهای افسانهای خود با اتخاذ انواع تدابیر و سیاستهای آشکار و پنهان، جهان را در مسیر مطامع و منافع خود به ورطه فساد، جنگ، کشتار، نابودی و انهدام سوق میدهند.
از نظر، دید، تحلیل و ارزیابی این جماعت، کانون اصلی بیداری مردم جهان و به خصوص جوامع اسلامی و منشأ و ریشه تحولات دنیای معاصر، که منتهی به «جا به جایی قدرت در دنیا» شده، ایران اسلامی است.
البته این یک واقعیت و حقیقت بینظیر تاریخی است. در این واقعیت نمیتوان تردید کرد که «دنیا در حال یک پیچ تاریخی است» و «نقطه کانونی و مرکزی این حرکت جمهوری اسلامی است.»
بنابراین، انواع توطئهها، تهدیدها و تحدیدهای سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، امنیتی و اطلاعاتی امپراتوری صهیونیسم علیه مردم ایران و نظام اسلامی از این دریچه نیازمند بررسی و ارزیابی است.
امروز تکلیف همه معلوم و روشن است. مردم به خوبی نسبت به تکالیف خود آشنا و پایبند هستند و تاکنون امتحان خود را به خوبی پس دادهاند. اقلیت زرسالارِ منفعتجویِ پولپرستِ قارونصفت در داخل کشور، نقش یهود مدینه را در جنگ احزاب بازی میکند و متأسفانه، دستگاههای ذیربط در قوای ثلاثه نظام جمهوری اسلامی در قبال این جماعت معلومالحال منفعل بوده است؛ آن چنان که آنها به خود اجازه میدهند هر از چند گاهی، با ایجاد «شوک» مبتنی بر طرح توطئهآمیز «فریدمن» یهودی نه فقط تعادل بازار پول را بر هم بزنند بلکه آرامش و امنیت روانی جامعه را نشانه میگیرند و حیات سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و روانی مردم فداکار و شهیدپرور و مقاوم این سرزمین را بازیچه اغراض شوم و گرگصفتانه خویش قرار میدهند. اینها نکاتی بود که در شمارههای اخیر نسیم قدس مورد بحث و بررسی قرار گرفت و درباره آنها هشدار و انذار داده شد.
با این حال، با توجه به تحولات سریع و پیچیده دنیای امروز و نیز شرایط، موقعیت و جایگاه بسیار حساس و مهم ایران اسلامی و مردم مسلمان ایران در «پیچ تاریخی دنیا»ی کنونی و نقشه سیاسی جهان، یادآوری پارهای نکات اساسی با استناد به اندیشه و دیدگاه حضرت آیتالله العظمی سیّدعلی حسینی خامنهای در یادداشت این شماره نسیم قدس به عنوان آخرین شماره سال نود و یک، ضروری است.
در آغاز، به منظور تبیین درست تر و دقیق تر موضوع و بحث، یادآوری یک مقایسه کوتاه میان شرایط و موقعیت ایران قبل از انقلاب با ایران کنونی لازم است.
ایران قبل از انقلاب اسلامی
«ايرانِ دوران قبل از انقلاب، يك كشورِ عقبمانده بود؛ يك كشورِ فراموش شده بود؛ يك ملتِ بىابتكار بود. با اين همه استعداد، با اين همه مواريث تاريخى، با اين فرهنگ غنى، اين ملت هيچ بروز و ظهورى نه در صحنه علم دنيا داشت، نه در صحنه سياست دنيا داشت، نه در صحنه فناورى دنيا داشت، نه حرف نویى براى دنيا داشت، نه ابتكارى در زمينه مسائل منطقه و مسائل دنيا داشت؛ تابع محض بود. در داخل كشور، بجز يك مناطق معدودى كه مورد توجه مسؤولان و سردمداران رژيم بود، بقيه مناطق كشور دچار ويرانى و دچار ناآبادانى بود. امروز از يك گوشه كشور يك خبر نابسامان ميرسد، همه حساس ميشوند. آن روز اغلب نقاط كشور، آنجورى بود؛ نابسامان بود، مردم زندگى نداشتند، آب نداشتند، برق نداشتند، جاده نداشتند، از وسائل زندگى برخوردار نبودند. آنهایى كه ميدانستند، با حسرت نگاه ميكردند؛ بسيارى هم اصلاً نميدانستند چه خبر است؛ در نكبت زندگى ميكردند.»1
ایران امروز
«ايرانِ امروز اين پيشرفتها را دارد؛ اين كارها، اين ابتكارات، اين بروز جوانها در ميدان علم و سازندگى و حضور قوى در همه بخشها. اين حرفها آن زمان وجود نداشت. كشور پيش رفته؛ اين پيروزى است. انقلاب زنده ماند، نظام روزبهروز بارورتر و ريشهدارتر شد، ملت روزبهروز آگاهىاش بيشتر شد. آن مقدارى كه امروز شما جوانهاى دبيرستانى و نوجوانهاى دوران تحصيل، از مسائل دنيا ميفهميد، سرتان ميشود، تحليل ميكنيد، آن روز خيلى از روشنفكرها اين مقدار نميفهميدند؛ اين مقدار برايشان قابل فهم نبود. امروز بصيرت و آگاهى و تحليل سياسى و عمق در مسائل در كشور همگانى شده. ما پيش رفتيم؛ در زمينه مادى پيش رفتيم، در زمينه معنوى پيش رفتيم؛ اين توجهات معنوى، اين حضور در عرصههاى معنوى. ديديد در هفته گذشته در سرتاسر كشور مراسم دعاى عرفه چه خبر بود. چه كسانى در مراسم دعاى عرفه بودند؟ همه جوان. ايام اعتكاف يك جور، ماه رمضان يك جور، ايام محرم يك جور، عزادارى يك جور، شادى يك جور. آن عرصه علم، اين عرصه مذهب، آن عرصه سياست و بصيرت.»2
صرف نظر از همه پیشرفتهای معنوی، فرهنگی، اقتصادی، علمی و فنی ایران امروز به مرتبه و جایگاه ویژهای در نظام بینالملل دست پیدا کرده است.
«علاوه بر همه اينها، نظام اسلامى را ملاحظه كنيد؛ نظام اسلامى استحكام پيدا كرد، ريشه دوانيد، حرف خودش را به دنيا منتقل كرد، ملتها را در مقابل عظمت خود وادار به اذعان و اعتراف كرد، خود را در چشم ملتهاى مسلمان و غيرمسلمان بزرگ كرد. امام بزرگوار ما حتّى در چشم دشمنان خود، يك شخصيت عظيم و عاليرتبه است. ملت ايران به عنوان يك ملت پولادين، يك ملت مقاوم، يك ملت مؤمن، يك ملت بابصيرت، در دنيا معرفى شده است و در كشور، نظام اسلامى توانسته كشور را متحول كند.
ايرانى كه امروز شما مىبينيد، ايرانِ دوران قبل از انقلاب نيست.»3
شکوفایی گفتمان اسلامی ـ ایرانی در جهان
امروز گفتمان انقلاب اسلامی و مردم مسلمان ایران در دنیا به خصوص کشورهای اسلامی به یک نماد و الگوی تعیینکننده تبدیل شده است.
«امروز مسئله، مسئله سخننویى است كه جمهورى اسلامى در دنيا مطرح كرده و مستكبرين عالم را دستپاچه كرده. امروز مستكبرين عالم در موضع كسانى نيستند كه بخواهند با زبان مهاجم با انقلاب اسلامى حرف بزنند. امروز انقلاب اسلامى توانسته است فكر خود را در دنيا منتشر كند. علىرغم همه سانسورهایى كه آنها كردند، علىرغم فشارهایى كه وارد كردند، امروز اين فكر، فكرى است كه رایج شده. فكر مردمسالارى دينى، فكر حاكميت معنويت و حاكميت دين، فكر حضور مردم در عرصهها، فكر مقابله در مقابل زورگویىهاى قدرتهاى جهانى و بلوكهاى قدرتمند جهانى؛ اين فكرها امروز رایج شده. شما مىبينيد كه در دنيا اين فكرها رایج شده؛ حالا به اسم ايران نيست، نباشد؛ ما اصرار نداريم كه حتماً به اسم ايران باشد؛ اما هيچ كس هم در دنيا نيست كه تأثير انقلاب اسلامى و ايستادگى ملت ايران را در اين حوادث انكار كند. امروز مسئله اين است.»4
ایران پیروز 60 سال مبارزه با آمریکا
بیش از نیم قرن مقاومت مستمر مردم ایران در برابر انواع دسیسهها و توطئههای ایالات متحده آمریکا به عنوان قطب قدرت اقتصادی و سیاسی صهیونیسم بینالملل و مبارزه بیوقفه و بیامان این ملت با سیاستهای امپریالیستی و خصمانه آمریکا، این کشور را به نماد ایستادگی و تسلیمناپذیری در برابر امپراتوری سلطه در میان ملتهای جهان تبدیل کرده است.
«در اين مبارزه طولانى از سال 32 تا سال 57 ـ در طول مدت بيست و پنج سال مبارزه ـ بالاخره آن كه پيروز ميدان شد، ملت ايران بود. انقلاب اسلامى پيروز شد، حكومت متكى به آمريكا سرنگون شد، حكومت پادشاهىِ طولانىمدتِ استبدادىِ خبيثِ فاسدِ وابسته نابود شد و حكومت ملت ايران، حكومت انقلاب و نظام اسلامى بر سر كار آمد.
از روز اول آمريكایىها شروع كردند به معارضه، به اخلال در كارها؛ مركز اخلال و مركز همه توطئهها هم همين لانه جاسوسى، يعنى سفارت آمريكا در تهران بود. ارتباط بگيرند، تهديد كنند، تطميع كنند، قرار مدار بگذارند، انسانهاى ضعيف را به خودشان جذب كنند، براى اينكه شايد بتوانند كارى انجام دهند؛ ليكن در سيزده آبان سال 58 دانشجوها به عنوان زبدهترين قشر مبارز ملت ايران، حركت تسخير لانه جاسوسى را انجام دادند. اينجا يك بار ديگر آمريكا در توطئههاى خود در مقابل ملت ايران شكست خورد.
سلسله شكستهاى آمريكا ادامه پيدا كرد. در طول اين سى و سه چهار سال ـ يعنى از سال 57 تا امروز ـ آمريكا به طور دایم در حال اخلال كردن است، براى اينكه شكست سال 57 را جبران كند. اين شكست فقط شكست آمريكا در ايران نبود كه بگویيم يك رژيم وابسته به آمريكا در ايران از بين رفت و آمريكایىها را بيرون كردند، دستشان را قطع كردند؛ اين شكست آمريكا در منطقه بود. امروز مردم اين شكست را دارند مىبينند؛ با حوادث مصر، حوادث تونس، حوادث شمال آفريقا، حوادث اين منطقه عظيم عربى، با نفرتى كه ملتها نسبت به آمريكایىها پيدا كردهاند. آن روز كسى از آحاد مردم نميتوانست با دقت اين را ببيند؛ اما تئوريسينهاى سياسىِ آمريكایى ميفهميدند كه اين انقلاب اگر بماند، اگر ريشه بدواند، اگر از خود بار و برگ صحيح و چشمگيرى نشان بدهد، اين حوادث پيش خواهد آمد. لذا هرچه در توان داشتند، تا امروز عليه انقلاب به كار بردهاند.
خب، حالا بعد از اين مدت مبارزه، كى در اين ميدان پيروز شده؟ اين خيلى مسئله مهمى است. از سال 32 تا الان كه نزديك سال 92 هستيم ـ يعنى در طول حدود شصت سال ـ يك مبارزه بين ملت ايران از يك طرف، و دولت مستكبر آمريكا از طرف ديگر، به راه افتاده؛ اين چيز كوچكى نيست، اين خيلى حادثه مهمى است. تا امروز كى پيروز اين ميدان است؟ اين در خور تأمل است.»5
فلسفه جدید تاریخ
مبتنی بر اصول اسلامی ـ ایرانی
«وقتى ما فهميديم كه در اينجا آن كه پيروز شده است، اراده و تصميم قاطع يك ملت همراه با ايمان و توكل به خداست، اين درسى ميشود براى همه ملتها؛ اين يك اصلى ميشود در همه تحولات تاريخى؛ فلسفه جديد تاريخ، مبتنى بر اصول اسلامى، با نگاه كردن به اين حادثه، به بار مىنشيند، تدوين ميشود و مورد قبول همه قرار ميگيرد؛ و اين واقعيت اتفاق افتاده است؛ يعنى ملت ايران در تمام اين مدت و تا امروز، پيروز اين ميدان عظيم است. به چه دليل؟ به طرف ايران نگاه كنيد؛ دليلش اين است كه اينها ميخواستند انقلاب را از بين ببرند، اما انقلاب ماند؛ انقلاب نه فقط ماند، بلكه روزبهروز قوىتر شد. امروز نسل جوان ما كه در زمان انقلاب نبوده است، در دوره جنگ تحميلى نبوده است، امام را نديده است، با همان انگيزه و با همان عزم و تصميمى درس ميخواند، كار ميكند، زندگى ميكند و نفس ميكشد كه جوان دوران انقلاب با آن عزم و تصميم، انقلاب را به وجود آورد. اينها نشانههاى بارز زنده بودن انقلاب است.»6
جنگ تبلیغاتی رسانه های صهیونیستی علیه مردم ایران
یکی از مهمترین عرصههای جنگ و نبرد دنیای سلطه با مردم ایران، تهاجم سنگین تبلیغاتی رسانههای دشمن است که با هدف انحراف افکار و جدا کردن مردم از نظام و ایجاد نارضایتی بین آحاد ملت از راههای مختلف است.
«خوشبختانه كشور در ادبياتِ برخورد با دنياى زورگوى مستكبر و غربى هم پيشرفتهاى خوبى داشته است. امروز مسؤولين كشور ما در پشت ميز مذاكرات گوناگون، در تريبونهاى گوناگون، وقتى حرف ميزنند، حرفهاى پخته، جامع، جالب و درست زده ميشود. يكى از بخشهاى درگيرى و ميدانها و عرصههاى پيكار، عرصه حرفزدنهاى بينالمللى است. اغلب رسانههاى اروپایى، رسانههاى صهيونيستى است؛ اين را شايد بدانيد، و بدانيد. اغلب اين رسانههایى كه اسمشان را در دنيا ميشنويم، سرمايهداران صهيونيست از سالها پيش به فكر بودند، اين رسانهها را در اختيار گرفتند؛ خبرسازى ميكنند، جهتسازى ميكنند. خود همين رسانهها به سياستمدارها هم تلقين ميكنند كه چه بگويند. مسئله مهم اين است.»7
«اين همه آمريكايىها در طول اين سى سال عليه ملت ايران رجزخوانى كردند، هرچه در توان داشتند گفتند، كردند، تبليغ كردند، امپراطورى خبيث رسانهاى را عليه ملت ايران به كار گرفتند؛ نتيجه اين شده است: امروز ملت ايران به فضل الهى از هميشه شادابتر، عازمتر، جازمتر، فعالتر، شكوفايى بيشتر در عرصههاى مختلف را دارد مشاهده ميكند؛ سعى آنها اين بوده است كه ملت را از نظام جمهورى اسلامى، از انقلاب جدا كنند.»8
مردم ایران رکن رکین نظام اسلامی
مردم در نظام اسلامی همواره، رکن و ستون اصلی بودهاند. رشته پیوند ناگسستنی میان مردم و نظام اسلامی طی سی و چهار سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی پیوسته مورد بغض و کینه دشمنان جهانی انقلاب اسلامی و آماج توطئه آنها بوده است.
«يك ملاحظهاى در ذهن طرفهاى مقابل ما هست كه اين ملاحظه را باز كنيم، تحليل كنيم. آنها ميگويند تكيه نظام جمهورى اسلامى به اين مردم است؛ اگر توانستيم اين مردم را از نظام جمهورى اسلامى جدا كنيم، قدرت مقاومت از نظام جمهورى اسلامى گرفته خواهد شد. اين فكرِ طرف مقابل ماست. خب، اين فكر دو قسمت دارد؛ يك قسمتش را درست فهميدند، يك قسمتش را غلط فهميدند، غلط كردند. آن قسمتى كه درست فهميدند، اين است كه بله، تكيه جمهورى اسلامى به اين مردم است؛ پشتوانه نظام اسلامى، هيچ كس جز انبوه تودههاى عظيم ملت ايران نيست؛ حصار اين كشور و اين نظام، همين مردمند. آنچه كه غلط فهميدند، اين است كه خيال كردند با فشار تحريم، با زورگویى در زمينه مسائل بينالمللى و بازرگانى و توليد و غيره، خواهند توانست ملت ايران را به زانو در بياورند و عاجز كنند. اگر فكر ميكنند خواهند توانست اين پشتوانه را از جمهورى اسلامى بگيرند، اينجا را اشتباه كردهاند.»9
بصیرت مردم ایران
«حُسن كار اين است كه ملت بصير است، بيدار است، معناى كار دشمن را ميفهمد، حركات دشمن را جهتيابى ميكند؛ ميفهمد چرا دشمن اين سياست را اتخاذ كرده است، نقطه مقابل او حركت ميكند، بر داشتههاى خود پافشارى ميكند، حضور خود را در اين عرصه عظيم عزت ملى نشان ميدهد، خودش را نشان ميدهد، حضور خودش را اثبات ميكند؛ اين حُسن قضيه است. بصيرت عمومى مردم در مقابل تبليغاتى كه دشمنان ميكنند ـ بيشتر از همه آمريكايىها و صهيونيستها ـ راه را اشتباه نميكنند، دچار آن اشتباهى و خطايى كه دشمن در پى آن است كه ملت ايران دچار آن بشود، دچار نميشوند؛ اين حُسن قضاياى عظيم ملى و كلان ما است.»10
مقاومت احیاکننده نیروی درونی ملت ایران
«مقاومت، نيروى درونى يك ملت را احياء ميكند و به فعليت ميرساند. همين تحريمهایى كه ميكنند، به كمك ملت ايران خواهد آمد و ملت ايران را به اذن اللَّه و به حول و قوه الهى به رشد و شكوفایى خواهد رساند. اين، نكته مهمى است.»11
ناکامی دشمن؛ کارنامه مردم ایران
«دشمنان ملت ايران در اين سى و چند سال هر چه در توان داشتند، عليه اين ملت به كار گرفتند؛ چيزى در چنته ندارند كه عليه ملت ايران به كار نگرفته باشند؛ تحريكات كردند، جنگ راه انداختند، از دشمن جمهورى اسلامى با همه توان حمايت كردند، معارضه سخت كردند، معارضه نرم كردند؛ هر چه در توان داشتند، با اين ملت مبارزه كردند؛ اما ملت ايستاد، ايستادگى كرد؛ نه فقط نتوانستند او را به زانو در بياورند و بشكنند، نتوانستند جلوى پيشرفت او را بگيرند ـ اين ملت پيشرفت كرده است ـ از هر كارى كه در اختيارشان بود و ميتوانستند، استفاده كردند؛ توطئه كردند، كودتا راه انداختند، تحريك نظامى كردند، حمله به هواپيما كردند، تحريمهاى سخت و شديد كردند؛ روزبهروز تحريمها را زياد كردند، به اميد اينكه بتوانند ملت را از صحنه خارج كنند؛ بتوانند ملت را نااميد كنند؛ بتوانند ملت را نسبت به اسلام و جمهورى اسلامى بدبين كنند؛ اما ناكام ماندند. اين كارنامه جمهورى اسلامى است.»12
انفعال دشمن در برابر ایمان و عزم مردم
«دشمنان در مقابل اين وضعيت، دچار انفعالند؛ اين را من به شما عرض بكنم. برخلاف آنچه كه وانمود ميشود كه آنها در موضع فعال قرار دارند، نه، اينجور نيست؛ دشمن در مقابل ملت ايران در موضع انفعال است. ملتى با عزم راسخ، با بصيرت، با ايمان، ميداند چه ميخواهد، راه را هم بلد است، سختىها را هم با شجاعتِ تمام تحمل ميكند؛ در مقابل اين ملت، اسلحههاى گوناگون سياسى و نظامى و امنيتى و اقتصادى كنْد است؛ لذا دشمن در حال انفعال است. دشمنان چون در حال انفعالند، حركات غير منطقى ميكنند.»13
عبور از منطقه خطر
«بله، ملت ايران در مقابل آنچه كه دشمن ميخواهد انجام دهد، دنبال تدبير خواهد بود. ملت ايران دنبال شكوفایى اقتصادى، رونق اقتصادى و رفاه كامل است؛ اما ملت ايران نميخواهد اين را از راه ذلت در مقابل دشمن به دست بياورد؛ اين را ميخواهد با نيروى خود، با عزم خود، با شجاعت خود، با پيشروى خود، با توانایى جوانانش به دست آورد؛ لا غير. بله، تحريم، فشار است، آزار است ـ شكى نيست ـ اما در مقابله با اين فشار و آزار، دو راه وجود دارد: ملتهاى ضعيف وقتى كه دشمن فشار آورد، ميروند در مقابل دشمن تسليم ميشوند، خشوع ميكنند، توبه ميكنند. اما ملت شجاعى مثل ايران به مجرد اينكه ديد دشمن دارد فشار مىآورد، سعى ميكند نيروهاى درونى خود را فعال كند، با قدرت و شجاعت از منطقه خطر عبور كند؛ و همين كار را خواهد كرد. اين هم تجربه سى ساله ماست.»14
یکهتازی قارونزادگان داخلی
تسامح و تساهل دستگاهها و مقامات ذیربط
آری ایمان، بصیرت، عزم، اراده، ایستادگی، مقاومت، اقتدار، تسلیمناپذیری، شهامت، روحیه شاداب و همه ویژگیها و اوصاف برجسته مردم ایران، سبب شده تا این ملت در مقابل انواع توطئهها، کودتاها، اقدامات نظامی و تروریستی، فتنههای داخلی، تحریمهای جهانی، فشارهای سیاسی و ترفندهای تبلیغاتی آمریکا و صهیونیسم جهانی مقاومت کند و پیروزمندانه از صحنه نبرد و جنگ نابرابر سر بلند کند و بیرون بیاید.
با این حال آن چه امروز بیش از همیشه برای این مردم، دغدغه و مایه سلب آرامش روانی آنان است، یکّهتازی افسارگسیخته مشتی زراندوزِ زرسالار و محتکر است که یک شبه تعادل بازار پول و ارز و طلا را در جهت مطامع و منفعتهای شخصی و سیاسی خود به هم زده و به مثابه سربازان آمریکا و صهیونیسم در جنگ تحریم علیه مردم ایران و نظام جمهوری اسلامی، ناجوانمردانه شبیخون میزنند. این فرزندخواندگان قارون با ایجاد «شوک» در بازار علاوه بر تعقیب اغراض اقتصادی و سیاسی خویش، نقش ستون پنجم امپراتوری صهیونیسم را در ایجاد نارضایتی بین مردم و جدا کردن آنان از نظام و انقلاب اسلامی ایفا میکنند. این جماعت یهودصفت طی حداقل یک سال اخیر ضربات سنگین و جبرانناپذیری را به مردم بزرگوار و مقاوم ایران و نظام اسلامی وارد کردهاند.
آن چه جای شگفتی و تأسف دارد نه رفتار گرگصفتانه و اقدام جهودانه مشتی پولسالار داخلی در بر هم زدن امنیت روانی مردم، بلکه کوتاهی، سهلانگاری، مماشات و حتی سکوت دستگاههای ذیربط قوای سهگانه در برابر این «دزدان کاروان» و «راهزنان گردنه» است که براساس تعلیمات و شگردهای یهودی جز به تکاثر ثروت و انباشتن طلا و نقره نمیاندیشند، حتی به قیمت انقلاب و نظام و خون شهیدان این امت فداکار.
کوتاهی و مماشات مسؤولان و دستگاههای ذیربط در قوای ثلاثه به قدری است که ولی امر، حضرت آیتالله العظمی خامنهای در دیدار اخیر مردم آذربایجان چنین شکایت کردند:
«امروز مسؤولان بايد همه تلاششان را بكنند براى اينكه گرههاى اقتصادى را باز كنند، مشكلات را برطرف كنند. بنده سه چهار سال قبل از اين، در صحبت اول سال صريحاً به مردم و به مسؤولين گفتم كه نقشه دشمنان ملت ايران از حالا به بعد، بيش از همه، نقشه اقتصادى است. خب، مىبينيد كه همين جور شد. هم دولت، هم مجلس، همه نيرويشان را، همه فكر و ذكرشان را متمركز كنند بر روى سياستهاى درست اقتصادى. چند سال قبل از اين، بنده درباره فساد اقتصادى، به رؤساى قوا نامه دادم. خب، با فساد اقتصادى مبارزه كنيد. به زبان گفتن كه مطلب تمام نميشود؛ عملاً با فساد مبارزه كنيد. هى بگویيم مبارزه با فساد اقتصادى. خب، كو؟ در عمل چه كار شد؟ چه كار كرديد؟ اينهاست كه انسان را متأثر ميكند.»15
آرامش و امنیت روانی مردم
آماج اختلافات و احساسات سرکش مقامات
دستگاهها و مقامات مسؤول نه تنها در برابر قارونزادگان برهم زننده آرامش و امنیت روانی مردم بزرگوار ایران تعلّل و مسامحه کردهاند بلکه به دلیل پارهای بداخلاقیها و ناتوانیها در کنترل احساسات سرکش و به علاوه به علت غلبه سیاستبازیها و و باندگراییهای غیرمنطقی و غیرعقلانی، موجب افزایش و گسترش روزافزون این ناآرامی و معضل بغرنج روانی ـ امنیتی شدهاند و این برخلاف منافع ملی، استقلال و آبروی ایران اسلامی است.
«همه مسؤولین موظفند منافع ملی را رعایت کنند؛ استقلال ملی را رعایت کنند؛ آبروی ملت ایران را حفظ کنند.»16
وقتی دشمن مردم و مسؤولان کشور، مشترک است و دشمنی آنها هم روز به روز تشدید میشود، کدام گزینه و شیوه رفتاری و اخلاقی باید فراروی مسؤولان باشد؟
«وقتی ما همه با هم برادریم، وقتی دشمن مشترک جلوی روی ما هست، وقتی توطئه را میبینیم، چه کار باید بکنیم؟»17
« توقع بنده از مسؤولين اين است كه حالا كه رفتار دشمن شدت پيدا كرده است، شما هم رفاقتهاتان را با هم شدت بدهيد و بيشتر با هم باشيد. تقوا، تقوا، تقوا، صبر، ميدان ندادن به احساسات سركش، ملاحظه مصالح كشور، متمركز كردن همه توان و نيرو براى حل مشكلات مردم و مشكلات كشور؛ اين توقع ماست. اميدواريم انشاءاللَّه اين نصيحتِ خيرخواهانه و مشفقانه مورد توجه مسؤولين محترم، به خصوص مسؤولين بالا قرار بگيرد؛ به اين مسئله پايبند باشند.»18
ایجاد اختلافات از راه های نفوذ
«آنها هى دنبال اينند كه يك كارى پيدا كنند. يكى از كارهاى مهم آنها اين است كه با روشهاى موذيانه و موريانهوار، بين ما اختلاف بيندازند؛ اين جزو كارهاى رایج اينهاست، اين كار را از قديم انجام ميدادند. البته متبحر و كارشناس كامل اين كار، انگليسىهاى خبيثند؛ آنها در زمينه ايجاد اختلاف، از همه كارشناسترند؛ آمريكایىها پيش آنها شاگردى ميكنند، از آنها ياد ميگيرند! ايجاد اختلاف از راههاى نفوذ، مثل موشهاى دزد، مثل موريانه، وارد شدن و نفوذ كردن؛ اينها جزو كارهاى متعارف آنهاست. ما بايد حواسمان جمع باشد. بايد اختلافات به حداقل برسد.»19
تحریک مردم در جهت ایجاد اختلاف خباثت است
«البته اختلاف نظر، فراوان است؛ هيچ اشكالى هم ندارد ـ دو نفر مسؤولند، رفيقند، اختلاف نظر هم دارند؛ هميشه هم بوده است ـ اما اختلاف نظر نبايد به اختلاف در عمل و اختلاف در برخوردهاى گوناگون، به اختلاف علنى، به گريبانگيرى، به مچگيرى در مقابل چشم مردم منتهى شود؛ چون آن اختلافات آنقدر اهميت ندارد. يك وقت يك چيزهاى مهمى است، خب مردم بايد مطلع شوند؛ اما اين اختلافاتى كه انسان مىبيند بين اين حضرات هست، چيزهایى نيست كه اينقدر اهميت داشته باشد كه حالا با ادعاهاى گوناگون، ما اينها را بزرگ كنيم، جلوى چشم مردم نگه داريم، به اينها اهميت بدهيم؛ كه اهميتى هم ندارد. اختلافات را نبايد علنى كرد؛ اختلافات را نبايد به مردم كشاند؛ احساسات مردم را نبايد در جهت ايجاد اختلاف تحريك كرد. از امروز تا روز انتخابات، هر كسى احساسات مردم را در جهت ايجاد اختلاف به كار بگيرد، قطعاً به كشور خيانت كرده.»20
نیاز کشور و مردم به آرامش و امنیت روانی
امروز مهمترین بخش و رکن امنیتی نظام اسلامی، امنیت روانی مردم و جامعه و آرامش عمومی در سطح کشور است. پایه و اساس امنیت و آرامش سیاسي، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، امنیت و آرامش روانی است.
«کشور احتیاج دارد به آرامش. همه مسؤولین، چه مسؤولین تقنین، چه مسؤولین قضا، چه مسؤولین اجرا، برای این که کار خود را انجام بدهند، آرامش لازم دارند، مردم هم آرامش را دوست دارند.»21
آرامش و امنیت روانی جامعه حقِ مسلم و اصلی مردم است. برهم زنندگان این آرامش و امنیت، اصول و مبانی حقوقِ نظام، کشور و مردم را زیر پا می گذارند.
«یکی از حقوق اساسی و مهم مردم این است که در آرامش روانی و امنیت روانی زندگی کنند؛ در کشور امنیت اخلاقی برقرار باشد.»22
اعتماد به وعده الهی
«با اعتمادى كه ما به وعده الهى داريم ـ و وعده الهى حق است و صدق است ـ بدون ترديد خداى متعال اين ملت را، هم در اين مرحله، هم در همه مراحل آينده، بر دشمنانش پيروز خواهد كرد. خدا را شكر ميكنيم كه ما را دچار سوءظن به خودش نكرد؛ «الظّانّين باللّه ظنّ السّوء»؛23 ما را از اينها قرار نداد. ما به وعده الهى حسن ظن داريم، به وعده الهى اعتماد داريم. از طرفى مىبينيم كه خداى متعال وعده نصرت داده است، از طرفى هم انسان اين مردم را مشاهده ميكند؛ حضورشان، علاقهشان، همتشان، اخلاص اين جوانها، پاكى اين جوانها، پدر و مادرهاى مؤمن و علاقهمند در سطح كشور، در همه قشرها، با همه شكلها و ظواهر. انسان مشاهده ميكند كه اين ملت، ملتى است كه بحمداللّه در صحنه است.»24
راه آینده
«فرزانگان ما، آگاهان ما، جوانان ما، آحاد ملت ما به ارزيابىِ كارى كه در اين سى و چند سال كردهاند، بپردازند؛ ببينند پيشرفتهاى خودشان را؛ ببينند تلاش موفق خودشان را؛ ببينند كمكهاى الهى را؛ ببينند ضعفِ مكرِ دشمنان را؛ كه «و مكروا و مكر اللّه و اللّه خير الماكرين».25 اين شد يك دستور العملِ كلى براى ما كه ببينيم راه آيندهمان را چگونه بايد انتخاب كنيم.»26
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
1. بيانات رهبر معظّم انقلاب در ديدار دانشآموزان و دانشجویان در آستانه روز ملى مبارزه با استكبار جهانى، ۱۳۹۱/۰۸/۱۰.
2. بيانات رهبر معظّم انقلاب در ديدار دانشآموزان و دانشجویان در آستانه روز ملى مبارزه با استكبار جهانى، ۱۳۹۱/۰۸/۱۰.
3. بيانات رهبر معظّم انقلاب در ديدار دانشآموزان و دانشجویان در آستانه روز ملى مبارزه با استكبار جهانى، ۱۳۹۱/۰۸/۱۰.
4. بيانات رهبر معظّم انقلاب در اجتماع نخبگان و مسؤولان استان خراسان شمالى، ۱۳۹۱/۰۷/۲۵.
5. بيانات رهبر معظّم انقلاب در ديدار دانشآموزان و دانشجویان در آستانه روز ملى مبارزه با استكبار جهانى، ۱۳۹۱/۰۸/۱۰.
6. بيانات رهبر معظّم انقلاب در ديدار دانشآموزان و دانشجویان در آستانه روز ملى مبارزه با استكبار جهانى، ۱۳۹۱/۰۸/۱۰.
7. بيانات رهبر معظّم انقلاب در اجتماع نخبگان و مسؤولان استان خراسان شمالى، ۱۳۹۱/۰۷/۲۵.
8. بيانات رهبر معظّم انقلاب در ديدار فرماندهان و جمعى از كاركنان نيروى هوایى ارتش جمهورى اسلامى ايران، 19/11/1391.
9. بیانات رهبر معظّم انقلاب در دیدار مردم آذربایجان، ۱۳۹۱/۱۱/۲۸.
10. بيانات رهبر انقلاب در ديدار فرماندهان و جمعى از كاركنان نيروى هوایى ارتش جمهورى اسلامى ايران، 19/11/1391.
11. بیانات رهبر انقلاب در دیدار مردم آذربایجان، ۱۳۹۱/۱۱/۲۸.
12. بيانات رهبر معظّم انقلاب در ديدار فرماندهان و جمعى از كاركنان نيروى هوایى ارتش جمهورى اسلامى ايران، 19/11/1391.
13. بیانات رهبر معظّم انقلاب در دیدار مردم آذربایجان، ۱۳۹۱/۱۱/۲۸.
14. بیانات رهبر معظّم انقلاب در دیدار مردم آذربایجان، ۱۳۹۱/۱۱/۲۸.
15. بيانات رهبر معظّم انقلاب در ديدار فرماندهان و جمعى از كاركنان نيروى هوایى ارتش جمهورى اسلامى ايران، 19/11/1391.
16. بیانات رهبر معظّم انقلاب در دیدار مردم آذربایجان، ۱۳۹۱/۱۱/۲۸.
17. بیانات رهبر معظّم انقلاب در دیدار مردم آذربایجان، ۱۳۹۱/۱۱/۲۸.
18. بیانات رهبر معظّم انقلاب در دیدار مردم آذربایجان، ۱۳۹۱/۱۱/۲۸.
19. بيانات رهبر معظّم انقلاب در ديدار دانشآموزان و دانشجویان در آستانه روز ملى مبارزه با استكبار جهانى، ۱۳۹۱/۰۸/۱۰.
20. بيانات رهبر معظّم انقلاب در ديدار دانشآموزان و دانشجویان در آستانه روز ملى مبارزه با استكبار جهانى، ۱۳۹۱/۰۸/۱۰.
21. بيانات رهبر معظّم انقلاب در ديدار جمعى از بسيجيان و فعالان طرح شجره طيبه «صالحين»،۱۳۹۱/۰۹/۰۱.
22. بیانات رهبر معظّم انقلاب در دیدار مردم آذربایجان، ۱۳۹۱/۱۱/۲۸.
23. سوره فتح، آیه 6.
24. بیانات رهبر معظّم انقلاب در دیدار مردم قم در سالروز قیام ۱۹ دی ۱۳۵۶، ۱۳۹۱/۱۰/۱۹.
25. سوره آل عمران، آیه 54.
26. بيانات رهبر معظّم انقلاب در ديدار فرماندهان و جمعى از كاركنان نيروى هوایى ارتش جمهورى اسلامى ايران، 19/11/1391.
ثبت دیدگاه