حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

افزونه جلالی را نصب کنید. Friday, 4 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1225 تعداد نوشته های امروز : 1×

تازه ترین مطالب

هر ضربه به رژیم صهیونی از سوی هر کس و هر مجموعه، خدمت به کلّ منطقه و بلکه به کلّ انسانیّت است عزای ما در فقدان آقای سیّد حسن نصرالله از جنس عزای حضرت سیدالشهداء علیه‌السلام است یعنی زنده‌کننده و پیش‌بَرنده و شوق‌آفرین برای کار و پیشرفت لزومِ گرفتنِ «انتقام سخت» و تاریخ‌ساز از سران و رهبران جبهه‌ی جهانی قوم یهود و رژیم تروریست «اسرائیل» ضربات جبهه‌ی مقاومت بر پیکر فرسوده و رو به زوال رژیم صهیونی، بحول و قوه‌ی الهی کوبنده‌تر خواهد شد پیام مهم رهبر انقلاب اسلامی درباره قضایای اخیر لبنان فلسطین، به وسیله‌ی خبیث‌ترین کفّار عالم غصب شده؛ حکم قطعی شرعی و بر همه واجب است فلسطین را به مسلمانها، به صاحبان اصلی‌اش برگردانند ایجاد وحدت و تشکیل «امّت اسلامی» دشمنانی دارد؛ روی «دشمنان اسلام» فکر کنید، تکیه کنید؛ دشمن فلان کشور، مهم نیست؛ کسانی هستند دشمن اسلامند. اینکه دختر عزیز ما مدال خودش را اهدا می‌کند به بچّه‌های غزّه یا فلسطین، این در دنیا خیلی پُرمعنا است

چرا دست اسرائیل برای هر کاری باز است؟!
22 آذر 1399 - 6:42
شناسه : 7864
بازدید 236
1

 کامن دریمز از موضع آمریکا در قبال ترور محسن فخری زاده دانشمند هسته ای ایرانی، به عنوان “سیاستی دوگانه” یاد کرد. به گزارش الف کامن دریمز با اشاره به اقدام اسرائیل در ترور چند دانشمند ایرانی نوشت، مردم باید این سوال را بپرسند که چرا اسرائیل مجاز است هر کاری انجام دهد؟ << یک روز […]

ارسال توسط :
پ
پ

 کامن دریمز از موضع آمریکا در قبال ترور محسن فخری زاده دانشمند هسته ای ایرانی، به عنوان “سیاستی دوگانه” یاد کرد.

به گزارش الف کامن دریمز با اشاره به اقدام اسرائیل در ترور چند دانشمند ایرانی نوشت، مردم باید این سوال را بپرسند که چرا اسرائیل مجاز است هر کاری انجام دهد؟

<< یک روز دیگر، یک اقدام دیگرِ (ظاهرا) اسرائیل در ترورِ دانشمند ایرانی در نزدیک تهران.

روزنامه کیهان یک روز پس از این حمله در تیتر اول خود نوشت “چشم در برابرِ چشم: صهیونیست ها باید خود را آماده کنند.” فخری زاده که همراه همسرش در خودرو بود، هدف رگبار گلوله قرار گرفت.

مانند بسیاری دیگر از کشتارهای هدفمند سازمان جاسوسی اسرائیل – موساد – علیه دانشمندان ایرانی در ده سال اخیر (فخری زاده پنجمین دانشمند ترور شده بود)، این حمله شبیه یک فیلم ترسناک جاسوسی بود…

عملیات قبلی ترورِ دانشمندان ایرانی به دست عوامل اطلاعاتی اسرائیل (که البته تل آویو آنها را نه تایید و نه تکذیب کرده است)، با بمب گذاری در خودروی حامل آنها صورت گرفته است. در سال 2012 داریوش رضایی نژاد فیزیک دانِ هسته ای پس از آن که دخترش را از کودکستانی در مقابل منزلش تحویل گرفت، هدف پنج گلوله موتورسواران مسلح واقع شد.

ولی با این وجود، فیلم های نت فلیکس متاثر از عملیات موساد، احتمالا بیشتر از حملات تهران توجهات عموم را به خود جلب کرده است.

سابقه نشان می دهد در این ترورهای دولتی (اگر ایران هم یک دانشمند اسرائیلی یا آمریکایی را ترور می کرد، تردید نمی کردیم که این اقدامات را تروریسم بنامیم)، هیچ خبری از گفتمان عمومی نیست: واشنگتن و تل آویو سابقه ای طولانی از ائتلاف و تبادل اطلاعات علیه ایران داشته اند به گونه ای که کشتارهای هدفمند نه تنها زیر سوال قرار نمی گیرد، بلکه به قول “گیدئون لوی” روزنامه نگار اسرائیلی، حتی بیان آنها اقدامی “خیانت کارانه” تلقی می شود.

لوی در مقاله ای در روزنامه اسرائیلی هاآرتص می نویسد: “به عنوان مثال آیا قتل “ثبات احمد ثبات” رهبر جنبش فلسطینی فتح در سال 2000 مشروع تلقی نشد؟ آیا مجوز قتل “خلیل الوزیر” (معروف به ابوجهاد) در تخت خوابش و مقابل همسر و فرزندانش در سال 1988 در تونس صادر نشد؟ فرقه امنیتی اسرائیل را به خنده وادار نکنید. البته که مجوز آنها صادر شد. از نظر اسرائیل، اجازه هر چیزی داده می شود.”

قوانین برای فلسطینی ها متفاوت است. حکم حبس ابد برای عوامل کشته شدن “رهاوام زیوی” وزیر جهانگردی اسرائیل را در سال 2001 درنظر بگیرید. به گفته لوی، “قاتلان ابوجهاد وزرای کابینه اسرائیل و قهرمان شدند. زوی بیشتر از ابوجهاد خونِ افراد بی گناه را ریخته بود.”

سوال این است: چرا اسرائیل همواره برای هر کاری آزاد است؟ بعد از ترور فخری زاده، “آگنیس کالامرد” گزارشگر ویژه سازمان ملل و مدیر بخش آزادی  بیان در جهان، در دانشگاه کلمبیا در توییتی گفت این ترور “نقض آشکار قوانین حقوق بشری بین المللی است که محرومیت خودسرانه از حیات را منع می کند؛ و همچنین نقض منشور ملل متحد است که استفاده از قوه قهریه فرامنطقه ای را در زمان صلح ممنوع کرده است.”

با این وجود، ایران است که همچنان از آن به عنوان یک تهدید جهانی یاد می شود. این در حالی است که آژانس بین المللی انرژی اتمی در سال 2018 پایبندی ایران را به توافق هسته ای (برجام) تایید کرده بود. آژانس به تازگی اعلام کرده است که ایران ده برابر بیشتر از میزان مجازِ برجام، اورانیوم غنی شده در اختیار دارد، اما این اقدامی تلافی جویانه بود که پس از خروج یک جانبه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا از برجام و اعمال مجدد تحریم ها علیه ایران، صورت گرفت. و با این وجود هیچ مدرکی نیست که آژانس تایید کرده باشد و نشان دهد ایران به سمت تسلیحاتی کردن برنامه های اتمی خود پیش می رود.

ساده بگوییم: ایران امروز هیچ بمب اتمی در اختیار ندارد در حالی که به گزارش مرکز کنترل تسلیحات و منع تسلیحات کشتار جمعی، اسرائیل 90 کلاهک اتمی پلوتونیومی در اختیار دارد و برای تولید 100 تا 200 سلاح اتمی به اندازه کافی پلوتونیوم تولید کرده است.

تهران گفته است با “صبر استراتژیک” به اقدام اخیر تروریستی اسرائیل پاسخ می دهد، رویکردی که به دولت فضا و زمان می دهد تا با “جو بایدن” رئیس جمهور منتخب آمریکا معامله کند؛ او که گفته است می خواهد به توافق هسته ای بازگردد. اما صبر هم بستگی به گام های بعدی رئیس جمهور دمدمی مزاج  آمریکا دارد. این نگرانی شدیدا حس می شود که ترامپ پیش از پایان ریاست جمهوری اش در 20 ژانویه، به ایران حمله کند.

بر اساس گزارش های خبری، تهران روز شنبه به “محمد بن زاید” ولیعهد امارات عربی متحده گفت اگر آمریکا به ایران حمله کند، تهران نیز آن امیرنشین را هدف قرار خواهد داد. این اقدام نشان می دهد چقدر تنش های منطقه ای بالا است. ایرانی ها خشمگین و با انگیزه هستند. در سالی که کرونا همه گیر شده است، آنها با تحریم های آمریکا و همچنین مسایل امنیتی در حفاظت از سایت های هسته ای دست و پنجه نرم می کنند…

پس از ترور فخری زاده، ایرانی های بسیاری در فضای مجازی نظیر اینستاگرام، از مرگ وی ابراز غم کرده اند (بدون آن که مطالبشان ناقض قوانین باشد) با این وجود این پست ها پس از آن که هزاران بار لایک دریافت کرد و بازانتشار یافت، از اینستاگرام حذف شده است. البته که عجیب نیست، زیرا اینستاگرام و شرکت مادرِ آن فیس بوک، پیشتر در امسال به سی ان ان اعلام کردند در حال حذف پست هایی هستند که حاوی مطالبی در حمایت از ژنرال قاسم سلیمانی هستند، تا به این بهانه تحریم های آمریکا را رعایت کرده باشند.

اما این شرایط قطعا، گوشزدی است به نبودن گفتمان مردمی درباره روابط قوی و چالش ناپذیرِ آمریکا- اسرائیل. قطعا یادآور شیوه های ریاکارانه ای است که در قبال یکی از بزرگ ترین قربانیان خود به کار می گیریم: آزادی بیان. ظاهر این حقی است که تنها به کسانی اعطا می شود که نگاهشان با مالکان قدرت یکسان باشد.>>

منبع: سایت الف

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.