آفتون بلادت از دورترين نقطه شمال اروپا، اسرائيل را رسوا كرد
در دورترين نقطه شمال اروپا، حقيقتي جلوه كرد كه چشم ها و گوش هاي جهان از آن غافل بود. خبر از جنايت هراس انگيز و دلهره آوري حكايت مي كردكه از مجموع جنايات رژيم اشغالگر صهيونيستي عليه مردم بي دفاع فلسطين وحشتناك تر مينمود صهيونيست ها اگر چه در آغاز سال جاري طي 22 روز تهاجم، از هيچ جنايتي در حق مردم غزه كوتاهي نكرده اند، اما آن ها از سال ها پيش اعضاي بدن مردم فلسطين را دزديده و با آن تجارت مي كردند.
همه چيز با نمايش تيتر: «اعضاي بدن فرزندانمان را دزديدند» در بالاي صفحه اصلي روزنامه سوئدي «آفتون بلادت» در هفدهم آگوست گذشته آغاز شد. اين روزنامه با ارائه گزارشي از ربودن فلسطينيان و سرقت اعضاي بدن زندانيان فلسطيني اسير در چنگال رژيم صهيونيستي ماجرا را به شكل ميداني در ميان خانواده هاي اسيران و آسيب ديدگان فلسطيني پي گيري كرد و پس از جمع آوري اسناد و مدارك قابل اعتماد، به افشاگري رفتار كثيف رژيم صهيونيستي دست زد.
«دونالدبوستروم» روزنامه نگار سوئدي شكايت هاي برخي خانواده هاي فلسطيني در نوار غزه و كرانه باختري، عليه ارتش اسرائيل را در گزارش خود نقل كرد كه موضوع عمده اين شكايات يك سلسله آدم ربايي سازماندهي شده ارتش اسرائيل بود. ارتش اسرائيل چند روز پس از ربودن جوانان فلسطيني، جسد پاره پاره شده آنان را در حالي به خانواده هايشان باز مي گرداند كه بعضي اعضاي بدنشان سرقت و غارت شده بود.
به گزارش آفتون بلادت تاريخ جنايت ها به سال 1992 و زمان بر پايي انتفاضه نخست باز مي گردد، هنگامي كه سربازان اسرائيلي، پيكر بي جان يك جوان فلسطيني را، پيش از بازگرداندن به بستگانش، به مدت 5 روز نگه داشته بودند و پس از تحويل جنازه نيز آثار كالبد شكافي پزشكي روي جسد ديده شده است. در متن گزارش آمده است: اسرائيل به اعضاي بدن انسان نياز دارد، چرا كه به صورت غير قانوني با آن تجارت مي شود، چنين تجارتي با گرفتن نظر مساعد مسئولان حكومتي و حتي با همكاري بزرگ ترين پزشكان اسرائيل صورت مي پذيرد. همچنين اشاره شده است كه «جوانان فلسطيني ربوده شده، پس از آن كه عمل جراحي سرقت اعضاي بدنشان اجرا شده است، بازگردانده مي شوند. زمان آن رسيده است كه اين رفتار شرم آور و اين جنايات فجيع كه از آغاز انتفاضه نخست در سرزمين هاي اشغالي رخ مي داد رسوا و در برابر ديدگان همه [جهانيان] افشا كنيم.»
اين روزنامه نگار سوئدي همچنين موضوع اين جنايت ها را با پرونده دستگيري 44 مجرم، در ماه جولاي گذشته توسط پليس آمريكا در ايالات نيوجرسي پيوند مي دهد كه چند خاخام سياستمدار يهودي به همراه رئيس شهرباني اين ايالت همگي از دستگيرشدگان و متهم به قاچاق اعضاي بدن انسان بوده اند.
در برابر تهاجم خشمگينانه اسرائيل به آفتون بلادت، بار ديگر اين روزنامه در روز 23 آگوست گزارش تحقيقاتي ديگري در خصوص سرقت اعضاي بدن منتشر كرد. دو نفر از روزنامه نگاران به تحقيق و بررسي در منطقه كرانه باختري پرداخته و طي آن، اطلاعاتي از مادر و برادر يك [شهيد] فلسطيني به نام «بلال غانم» به دست آوردند كه 17 سال پيش، زماني كه 19 ساله بود در اثر يك خطا ـ به بهانه آن كه وي را با يكي از فرماندهان انتفاضه اول اشتباه گرفته بودند ـ هدف گلوله صهيونيست ها قرار گرفته بود.
خانم «صديقه غانم» مادر بلال روايت مي كند: در 13 مي 1992 م. سربازان اسرائيلي، جنازه بلال را داخل يك نايلون مشكي آوردند. همه دندانهايش شكسته شده بود و روي بدنش را نيز از حلق تا شكم شكافته وآن را به شيوه زشت و ناپسندي دوخته بودند.
بر مبناي گزارش روزنامه، هنگام بازگشايي سينه [شهيد] بلال آثار بريدگي هايي از پايين شكم تا چانه نمايان بود كه اعتراف هاي فلسطيني ها را تأييد مي كند. همچنين در ادامه آمده است: چنين شبهه هايي بايد در دادگاه عدالت بين المللي طرح شده و اين دادگاه موظف به انجام تحقيقات و بررسي هاي قانوني عليه اسرائيل است. چرا كه رژيم صهيونيستي مظنون به ارتكاب جنايت جنگي است.
با وجود اينكه گزارش منتشر شده بيانگر تلاش شخصي نويسنده براي بازكردن پرونده تجارت اعضاي بدن بود ولي غوغايي در ميان مقامات اسرائيل از چپ و راست به راه انداخت به طوري كه آنان وادار شدند يك تهاجم رسانه اي، سياسي و ديپلوماتيك راه بياندازند كه بدون هيچ خط قرمزي، كشور سوئد و دولت آن را هدف تجاوز سنگين قرار مي داد. زيرا دولت سوئد زير بار معذرت خواهي نرفته و مطالب طرح شده روزنامه را محكوم نكرده بود. در واقع اين دولت، محكوم كردن يك رسانه به خاطر مطالب آن را مخالف آزادي بيان و دموكراسي قلمداد كرده بود (همان دليلي كه دولت دانمارك در جريان بحران انتشار نقاشي هاي توهين آميز نسبت به پيامبر اسلام حضرت محمد (ص) در يكي از روزنامه هاي اين كشور، مطرح كرد ). در همين زمان وزير خارجه اسرائيل «آويگدور ليبرمن» گزارش ياد شده را زشت و ناپسند خواند و از آن اعلام بيزاري كرد.
نويسنده: ابراهيم خطاب
مترجم: اصغر علي كرمي
ثبت دیدگاه