تجزیه سرزمین سودان دسیسه ای هدفمند که صهیونیستها در آن نقش اصلی را به عهده دارند.به نوشته سرهنگ “موشه فرجی” نویسنده کتاب “نقش موساد در آفریقا” حضور رژیم صهیونیستی در 32 کشور آفریقایی و اجرای بیش از 67 پروژه زیربنایی و28 طرح کشاورزی و از آن مهمتر فعالیت 3000 کارشناس صهیونیستی در این کشورها بستر خوبی را برای اجرای طرح های صهیونیستی در اختیار تل آویو قرار داده است.
رژیم اسرائیل از طریق سه کشورهمسایه سودان یعنی زئیر، اتیوپی و اوگانادا درصدد نفوذ به این کشور برآمد. ماموران موساد در این سه کشور ماموریت یافتند تا تماسهای خود را با رهبران جریانهای جدایی طلب جنوب سودان آغاز کنند.
در میان این ماموران می توان به نام هایی همچون “ایهوئد جبرئیل” که از شخصیتهای بانفوذ یهودی و “شلومو هیلیل” که مرد همه کاره موساد در آدیس آبابا بود و نیز آهارون زئیر فرمانده اسبق نیروی هوایی رژیم صهیونیستی که مامور تاسیس نیروی هوایی اوگانادا شد و روابط بسیار خوبی با عیدی امین دیكتاتور سابق این کشور داشت، اشاره کرد.
علاوه بر ملاقات هایی که ماموران موساد با عبور از مرزهای سودان در داخل خاک این کشور با رهبران جدایی طلب انجام می دادند، ملاقات هایی هم در آدیس آبابا، کامپالا، نایروبی وکینشازا هم ترتیب داده می شد، همه این دیدارها چه در داخل خاک سودان وچه در خارج از آن با کمک برخی رهبران سه کشور همسایه سودان انجام می گرفت.
با آغاز دوره کودتاها در سودان، موساد روابط خود را با شورشیان جنوب سودان هم گسترش داد وتقویت کرد به نحوی که در دوره هرج ومرج بعداز کوتای ژنرال “ابراهیم عبود” این روابط جنبه رسمی به خود گرفت و موساد از طریق مثلث اتیوپی، اوگاندا وزئیر اولین محموله تسلیحاتی اش را تسلیم شورشیان جنوب سودان کرد.
این محموله شامل یک هزار قبضه مسلسل از نوع یوزی، 50 خمپاره انداز 60 میلمتری از نوع سولتام، تعداد زیادی مینهای زمینی از صنایع نظامی رژیم صهیونیستی و50 مسلسل سنگین از نوع براونینگ بود.
با آغاز دهه هفتاد از قرن بیستم تعدادی از مشاوران نظامی صهیونیست هم برای آموزش وکمک به جنبش جدایی طلب جنوب سودان به این منطقه رسیدند ودر امر سامان دادن به شاخه نظامی آنچه که به “جنبش مقاومت جنوب سودان” شهرت یافته کمک شایانی کردند.
نقطه اوج این ارتقا در سال 1973 در دوره زمامداری “جعفر نمیری” به وقوع پیوست. در آن زمان بعد از اعلام آتش بس توسط دولت مرکزی تعداد زیادی از نظامیان سودانی با فرار از واحدهای خود، به شورشیان می پیوستند که مهمترین آنها شورش پایگاه نظامی “اکوبو” در منطقه بالا دست نیل و نیز فرار “الفرد اجوان” به همراه هنگ تحت امر خود به اتیوپی بود که بعد از گفتگو با کارشناسان اسرائیلی مستقر در این کشور متقاعد شد به همراه این واحد به طور کامل به نیروهای شورشی در داخل خاک سودان بازگردد.
شماره خبر : 11668

تجزیه سرزمین سودان دسیسه ای هدفمند که صهیونیستها در آن نقش اصلی را به عهده دارند.به نوشته سرهنگ “موشه فرجی” نویسنده کتاب “نقش موساد در آفریقا” حضور رژیم صهیونیستی در 32 کشور آفریقایی و اجرای بیش از 67 پروژه زیربنایی و28 طرح کشاورزی و از آن مهمتر فعالیت 3000 کارشناس صهیونیستی در این کشورها بستر […]
ثبت دیدگاه